Melissa Petrén i lykkelige omstændigheder

I Viborglejren har Jakob Vestergaard fået en brik mindre at rykke rundt med i bagkæden, da Melissa Petrén har meddelt, at hun er gravid, og dermed er hun ikke med på holdkortet i de fremtidige kampe.

Den svenske landsholdsspiller Melissa Petrén kom til Viborg i 2022, hvor hun blev hentet til klubben fra København. Hendes primære opgave var klar fra start: Hun skulle score mål, og det er da også i angrebet, Jakob Vestergaard kommer til at mangle hende mest, fortæller han:

´Først og fremmest vil jeg gerne ønske Melissa og hendes kæreste Josip Cavar tillykke. Det er jo stort, og der venter dem en spændende periode, der ligger langt væk fra håndboldbanen, og vi er glade på deres vegne.

Når det er sagt, er det jo uomtvisteligt, at det også efterlader et hul i bagkæden. Melissa har været en af vores vigtigste spillere angrebsmæssigt, og det skal vi se, om vi kan dække ind.

Hun har trukket et stort læs i angrebet, og derfor er det også dejligt, at vi har fået Christina Pedersen ind og ikke mindst har Chartié blomstret i en lang periode, og hun har udviklet sig til at være en hjørnesten i vores angreb. Opgaven bliver at få dem til at tage mere ansvar.

Vi kigger også på, hvordan vi kan få stregspillerne til at byde endnu mere ind og stå stærkest muligt i et forhåbentlig kommende slutspil, og på den måde sikre os, at vi har flest mulige ressourcer, selvom vi kun har 5 bagspillere tilbage´.

Melissa Petréns graviditet betyder, at hun ikke spiller flere kampe, og da hun stopper i klubben med udgangen af denne sæson, har vi dermed også set den sidste kamp med hende i den grønne trøje.  

Foto: Johnny Pedersen