Mageløs VHK indsats i Horsens belønnes med Final4 pokalstævne

Viborg HK indsatsen i Santander Cup kvartfinalen mod Horsens Håndbold Elite var i midten af 2. halvleg så overbevisende, at TV kommentatorerne fra TV 2 Sport brugte kamera- og speakertid på at rose VHK's sportskoordinator og holdleder Liss Kristensen for hendes ualmindelige flotte karriere og spillermæssige betydning for Viborg Håndboldklub.

Allerede fra starten af kampen satte VHK spillerne sig benhårdt på Horsensmandskabet, der først efter 15 minutters spil kom lidt ind i kampen. Men der var på intet tidspunkt tvivl om, hvor Finale4 pladsen i Santander Cup kvinder 2023/2024 skulle placeres. Men den komfortable storsejr på 36 – 22 er pladsen nu reserveret til VHK.

Ud over det flotte sportslige resultat glæder det også ledelsen i Viborg Håndbold, at omkring et halvt hundrede VHK fans mødte frem til kampen. – Det er for det første utrolig dejligt for spillerne og for det andet vigtig for sammenholdet blandt vores mange fans, samarbejdspartnere og sponsorer, når vi viser, at det med at være med til at markerer Viborg som en by med hjerte og sjæl for håndbolden, er noget vi står sammen om, siger salgschef Malene Yding.

Cheftræner Ole Bitsch er i sagens natur utrolig glad for sejren. – Alle spillere præsterede en holdindsats ud over alle grænser. At det så for os var en fordel, at Horsens havde så meget fokus på Louise Søndergaard, at de andre angribere kunne komme til gode afslutninger, gjorde sagen lidt nemmere, siger Ole Bitsch, der samtidig fremhæver målvogter Claudia Rompen's indsats som klassespil.

Næste udfordring for Viborg HK er hjemmekampen lørdag den 4. november 2023 hvor vestjyderne fra Team Esbjerg stiller op til turneringskamp i BIOCIRC Arena. Kampen fløjtes i gang kl. 1500.