Kvindeligaen skydes i gang igen

Endelig!

EM-sølvet er i hus til Danmark, og den hjemlige liga kan nu endelig komme i gang igen. Viborg HK tager hul på næste etape med et opgør mod Silkeborg-Voel på udebane, og cheftræner Jakob Vestergaard forudser, at det bliver en tæt kamp:

´Først og fremmest glæder vi os jo til at spille kamp igen, og når vi møder Silkeborg-Voel forventer jeg, at vi får vi en meget tæt kamp, der kommer til at bølge frem og tilbage.

Jeg forventer også, at vi fra vores side kommer til at svinge i kvalitet. Vi har også i de første 6 kampe svinget en del, og det kommer vi også til i dag, hvor vi er samlet og skal spille kamp for første gang i lang tid.

Silkeborg er nok det hold i ligaen, der løber hurtigst, og det skal vi stå imod, for ellers får vi det virkeligt svært.

I Silkeborg truppen har vi selvfølgelig talt en del om venstre back og playmaker Sofie Bæk, bagspiller Eira Auna og højre back Helene Kindberg.

EM-pausen har vi brugt konstruktivt, og vi har arbejdet godt og meget. I landsholdspauserne plejer vi jo at have rigtig mange spillere afsted, hvilket mest giver mulighed for individuel fokus, men denne gang har vi haft nok spillere hjemme til, at vi også har kunnet træne kollektivt, og det glæder vi os nu til at prøve af i kamp.

Det er jo en travl periode, vi går ind i, og vi er klar til at give den gas´.

Der er kampstart kl. 18.30, og Silkeborg-Voel er placeret på en 6. plads med 7 point, mens Viborg HK er placeret på en 8. plads med 6 point inden aftenens kamp.

Alle nyheder