Junckers erstatning er fundet

Fra sæsonen 23/24 skal Claudia Rompen danne makkerpar med Ida Marie Kaysen.

Claudia er en rigtig dygtig målvogter, der senest har stået i Horsens og før det i Skanderborg, hvor hun har stået nogle flotte sæsoner. Desuden ligger hun lige nu og lurer på det hollandske landshold, siger den kommende cheftræner, Ole Bitsch og fortsætter:

”Da vi skulle finde en erstatning for Mathilde Juncker, skulle det pludselig gå lidt stærkt, og i den proces opstillede vi 3 vigtige kriterier.

For det første søgte vi en keeper med en portion god erfaring og rutine, og det har Claudia.

For det andet ønskede vi en spiller med en personlighed, der kunne passe til truppen, og de referencer, som vi har fået og de samtaler vi har haft med hende, har givet os et rigtig godt indtryk. Derfor er jeg sikker på, at vi er et godt match.

Det sidste, der var vigtigt for os, var at finde en med kendskab til den danske liga, der kunne træde ind fra første fløjt. Dette får vi også i Claudia Rompen.

Med skiftet til Viborg HK får hun nu en større rolle, og det samarbejde, der kommer mellem Susanne og Claudia bliver spændende at følge. Vi har en af landets absolut bedste målmandstrænere, som gang på gang udvikler talenter til virkelig dygtige målvogtere. Det er en kæmpe kapacitet for os, at vi har Susanne.”

Claudia Rompen ser også selv meget frem til samarbejdet med Susanne, som ifølge Claudia selv, skal hjælpe med at finjustere på hendes teknik i målet, hvortil hun tilføjer:

”Viborg er en spændende klub, som jeg altid gerne har villet spille for. Jeg synes, de har et professionelt setup, som er kendt for et godt træningsmiljø, hvilket jeg glæder mig til at blive en del af.

Med mine nu 26 år kommer jeg også med en del erfaring fra mine tidligere klubber, og det glæder jeg mig til at bidrage med.

Jeg havde et stort ansvar i Skanderborg, hvilket jeg glæder mig til at få igen sammen med Ida Marie Kaysen i målet. Og med både Juncker og Susanne på sidelinjen ser jeg frem til at lægge endnu flere lag på mit målmandsspil.”

Claudia Rompen har skrevet en 2-årig aftale med klubben, og vi glæder os meget til at se hende i den grønne trøje efter sommerferien.

Alle nyheder