Jakob Vestergaard stopper som cheftræner i Viborg HK

Når sæson 2022/23 afsluttes, betyder det samtidig et farvel til cheftræner Jakob Vestergaard, og dermed står det klart, at Viborg HK skal have ny cheftræner fra næste sæson, fortæller direktør i Viborg HK Jens Steffensen:

´Begge parter har en klausul i kontrakten, og cheftræner Jakob Vestergaard har valgt at bruge sin, og har derfor i fuld overensstemmelse med og med gensidig respekt og ønske om alt det bedst i fremtiden indgået aftale med Viborg HK om, at stoppe samarbejdet efter denne sæson.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til på klubbens vegne at takke Jakob Vestergaard for mange gode år. Som træner er han grundig, enormt arbejdsom og dygtig, og har i høj grad været en af de bærende kræfter bag de store sportslige resultater, Viborg HK har opnået i løbet af de seneste år, hvor vi bl.a. har vundet DM bronze, nået DM-finalen, vundet Super Cup og sølv i EHF European League´.

Det er Jakob Vestergaards anden periode som cheftræner i Viborg HK. Første gang han stod i spidsen for VHK var i perioden 2008-2011, hvor han vandt Champions League hele to gange, og denne gang har han været i klubben siden 2018, og i de 5 år har han igen været med til at hive mange store sejre hjem, og nu stiller han sig klar til at prøve noget nyt:

´Jeg har været megaglad for at stå i spidsen for Viborg HK, men jeg synes, at det er tid til at prøve noget andet. Da jeg sidste år forlængede min kontrakt, havde vi alle et håb om, at vi skulle være tættere på toppen nationalt og dermed tættere på at spille Champions League. Nu står klubben i en genopbygningsfase, og jeg har respekt for de valg, der tages i den forbindelse, men jeg tænker også, at det er fint, at der kommer friske kræfter til og stå i spidsen for det´.

Hvem den nye cheftræner er, ønsker Viborg HK ikke på nuværende tidspunkt at kommentere på

Alle nyheder