God VHK taktik lagde en markant dæmper på Team Esbjerg

Inden kampen lørdag den 4. november 2023 i BIOCIRC Arena mod drabelige Team Esbjerg havde cheftræner Ole Bitsch lovet Viborg HK fansene, at kampen mod ligaens på nuværende suveræne tophold, ikke ville blive med samme lidet prangende resultats niveau som i de tidligere kampe mod de to øvrige tophold. Og han og holdet hold ord.

En stærk VHK defensiv under hele kampen passede ikke udeholdet. På nær en periode i midten af anden halvleg hvor Viborg HK var bagud med ni, kunne kampen for den sags skyld været gået til begge sider. Dette fordi VHK spillerne under hele kampen viste, at holdet er godt på vej til at være i et format, hvor de kan spille op mod alle i ligaturneringen.

Selv om stregspilleren Sara Hald blevet tildelt er rødt kort tidlig i kampen, formåede Viborg HK  således at lave et flot comeback, så spændingen i kampens slutfase steg til de tæt på 2.000 tilskuers store fornøjelse.

I det efterfølgende trænerinterview under Aftermatchen var det da også en tilfreds træner, der kunne konstaterer, at de gode takter, holdet viste i Esbjergkampen og har vist i de seneste turnerings- og pokalkampe, tegner godt for den resterende del af sæsonen.

Det var også under Aftermatchen at Maria Fisker Stokholm blev kåret som kampens energibundt, medens målvogter Ida Maria Kaysen blev kåret til kampens spiller.

Selv om der i denne omgang således ikke kom to point ind på kontoen, gav Viborg HK sammen med Team Esbjerg de mange tilskuere en flot håndoplevelse denne efterårseftermiddag i BIOCIRC Arena.

Næste hjemmeopgave er onsdag den 15. november 2023 kl. 18.30 hvor Ringkøbing Håndbold står på kampprogrammet.

Viborg HK: - Team Esbjerg: 31-34

VHK målscore: Maria Fisker 5, Christina Pedersen 5, Louise Søndergaard 5, Thilde Frandsen 4, Alberte Simon sen 4, Marielle Martinsen 4, Jana Mittún 2, Charité Mumbongo 1, Karen Klokker 1.