En flot VHK indsats lagde grunden til en god håndboldoplevelse i BIOCIRC Arena

Blandt de mange håndboldinteressere i den centrale del af Midtjylland tales der ofte kvinde og mand imellem, om det relative ny sammensatte mandskab i Viborg Håndboldklub også i sæson 2023/2024, som i de seneste 35 sæsoner, vil være at finde i kvindehåndboldligaens slutspil, når kamprogrammet når så langt.

Lørdagens indsats i sæsonens ligakamp nummer otte mod Silkeborg-Voel KFUM peger på, at VHK, på nær i nogle spillermæssige sjuskede minutter i midten af 1. halvleg, er i stand til at kontrollere kampene mod de hold, de formodes at skulle kæmpe med om en af de otte slutspilspladser.

På spørgsmålet om hvorfor spillerne pludselig glemmer de aftaler, der er indgået mellem trænerteamet og spillerne inden kampen, siger cheftræner Ole Bitsch: - Det tænker vi selvfølgelig også over på trænerbænken. Men det vil med vore mange unge spillere ske en gang imellem. Men det vi har mere fokus på ude på bænken er, at disse udfald bliver sjældnere og sjældnere. Og når det sker, får spillerne relativt hurtigt hold på situationen igen.

På nær de få minutter i første halvleg hvor VHK lod Silkeborg-Voel KFUM spillerne komme ind i kampen, så føringen kun var smalle to mål, kunne de mange tilskuer i BIOCIRC Arena med ro i maven nyde VHK spillernes indsats. Roen blev yderligere cementeret i kampens slutfase, hvor VHK satte streng under holdets spillekvalitet, og bragte en 34-29 sejr i hus.

Lige om hjørnet venter en spændende opgave, når Viborg HK på udebane i Bjerringbro skal møde ligaoprykkerne fra Bjerringbro Forenede Håndboldklubber. Kampen spilles lørdag den 28. oktober 2023 kl. 15.00.

Viborg HK – Silkeborg-Voel KFUM: 34 - 29

VHK målscore: Louise Søndergaard 12, Sara Hald 8, Christina Pedersen 4, Camilla Degn 4, Alberte Simonsen 2, Marielle Martinsen 1, Julie Holm 1, Laura Thestrup 1, Maria Fisker 1.