Maria Fisker Viborg HK er tilbage fra barsel

En benhård opgave

Når Viborg HK om lidt tager til Ringkøbing både kan og skal vi hente 2 point. I skrivende stund ligger Viborg HK placeret som nr. 7, mens Ringkøbing indtaget en 12. plads i ligaen. Ringkøbing er altså et af de hold, vi helst skal tage point fra, hvis målsætningen om at blive blandt de 8 bedste og dermed komme i slutspillet, skal indfries.

Grundspillet afsluttes først ultimo marts, så der er mange kampe at samle point fra endnu, men det er bare mere realistisk at komme fra aftenens opgør med 2 point, end når vi næste gang står overfor Odense og Esbjerg.

Alligevel betegner anfører Maria Fisker aftenens opgør som ´en benhård opgave´, og hun fortæller, at selvom Viborg HK på papiret er favoritter, så forventer hun på ingen måde, at det bliver en let kamp:

´Ringkøbing har en virkelig god hjemmebane, og de er et hold med spillere, der alle har masser af gå på mod og store fighterhjerter, så at spille mod Ringkøbing i Ringkøbing er altid svært.

Holdet er kendetegnet ved et solidt 6-0 forsvar, og truppens store fysik kan virkelig give os problemer, hvis ikke vi formår at få dem til at flytte sig, så der kommer huller i deres defensiv. Vi skal løbe og drage fordel af, at vi er hurtigere end dem.

Vi har haft nogle gode træninger op til kampen i aften, og vi går til opgaven med meget respekt, for det bliver en svær udebanekamp, og en sejr er meget vigtig for os´.

Kampen fløjtes i gang kl. 19.00 i Green Sport Arena i Ringkøbing, og kampen kan følges på Viborg Stift Folkeblad.