Bøllebank til Randers HK

Der var meget på spil i aften, og forud for aftenens opgør i VIBOCOLD Arena havde både trænere og spillere givet udtryk for, at udover to meget vigtige point, var der også en del andet på spil. Det handlede om at rejse sig efter en decideret forfærdelig kamp mod Ringkøbing, det handlede om at få noget selvtillid tilbage i truppen. Det handlede om holdets selvforståelse og om at gå på kamppause med en rigtig god følelse – og alt det fik vi i aften … og mere til fortæller Jakob Vestergaard:

´Jeg kunne ikke havde ønsket mig en bedre kamp. Vi spiller simpelthen bare p… godt, og det er den perfekte afslutning for os inden en længere pause, hvor vi først har lidt ferie og derefter bliver spredt for alle vinde, da flere af vores spillere skal afsted til EM. Derfor var det også vigtigt for os at slutte godt af, og det gjorde vi.

Vi kommer på banen i dag med en vilje og en udstråling, der kan mærkes, og vi bliver mødt af et hjemmepublikum, der også giver os en masse god energi og medvind. Det var en god kombination.

Vi vinder med 11 mål, og vi løfter vores spil betragteligt. Alle byder ind med meget mere end sidste kamp, og flere af spillerne gør det simpelthen fremragende. Emilie scorer 9 på 9, Hald scorer 7 på 7, Tonje scorer 3 på 3 og laver flere gode assist, Fisker gør det godt og Chartié kommer igen på måltavlen flere gange samtidig med, at hun yder en god indsats i forsvaret. Petrén, Rivas-Toft, Juncker … altså der er en rigtig god indsats fra hele holdet i dag, og det kan vi kun være tilfredse med.

Vi kan nok stadig forvente, at vores spil kommer til at går op og ned, men en kamp som denne er klart med til at skubbe os i den rigtig retning, og jeg har i den grad også rost spillerne til skyerne i dag, for har de virkelig fortjent´.

Anfører Maria Fisker havde forud for kampen fortalt, at hun ikke blot forventede, at truppen ville levere et bedre spil med færre tekniske fejl og mere præcision, men også at hun forventede, at vi ville se en trup, der ville hjælpe og støtte hinanden og ikke mindst kæmpe, så man virkelig kunne mærke, at det var en sejr, vi ville have. Efter kampen er det også en glad og tilfreds anføre, vi taler med:

´Jeg er mega stolt af pigerne. Vi ikke bare rejser os efter Ringkøbing kampen – vi har lige spillet Randers ud af banen, og det gør vi, fordi vi har lært noget. Vi steppede op i dag, og vi ydende en stor kollektiv indsats, hvor vi spillede hinanden gode. Det betyder så meget for os – både det at vi fik revanche, men også det at vi nu kan gå til pause med en tro på tingen og en følelse af, at det meste kan lade sig gøre for os … vi har det i os, og det viste vi i aften´.

Næste gang Viborg HK skal i kamp er den 25/11 i Silkeborg, og næste hjemmekamp er den 1/12, hvor Ikast Håndbold kommer til VIBOCOLD Arena