Arbejdssejr over oprykkerne

Aftenens opgør i Sønderjylland resulterede i en 4-måls sejr (31-27) over oprykkerne fra Sønderjyske, og dermed fik vi præcis det, vi kom efter: To point på kontoen. Overordnet set er det da også en tilfreds cheftræner, vi møder efter kampen:

´Alt i alt er kampen godkendt, og jeg er glad for og tilfreds med, at vi står med i alt 3 sejre i de 5 kampe, vi har spillet i denne sæson´.

Viborg HK levede op til favoritrollen, hvor Jakob Vestergaard især fremhæver det gode angrebsspil:

´Vi lykkes rigtig godt i angrebet, hvor vi spiller os til mange chancer og scorer mange mål – ja egentlig står jeg med en følelse af, at vi godt kunne have scoret flere´.

Samtidig udtrykker han også ønske om mere struktur i spillet, og den opgave lægger han i særdeleshed hos spilstyrerne Tonje Enkerud og Kerstin Kündig. Helt præcis efterlyser cheftræneren, at de to træder endnu mere i karakter, så der bliver mere tydelighed i spillet med skarpere afleveringer og aftaler til følge, så vi dermed også står som vindere af flere dueller.

Charité Mumbongo kommer i aftenens kamp mere ind i midten, og den rolle roser cheftrænerne hende for og pointerer, at det gav mere fysik til spillet.

Anfører Maria Fisker sætter 8 mål ind, og hun bliver dermed også kampens topscorer og leverer en virkelig god indsats:

´Det var en fornøjelse at se Fisker på banen i dag. Hun tager ansvar og står rigtig godt i forsvaret samtidig med, at hun også er virkelig skarp i sit angrebsspil, hvor hun sætter mange mål ind.

Det var rigtig godt at få hende frem i 5 - 1 overfor deres 7 mod 6 – det gav lige præcis det tvist, som vi gerne ville have.

Hun leverede en rigtig fin indsats, og det er noget, vi har brug for´.

Anna Kristensen stod en flot kamp, og havde mange gode redninger.

Mens Fisker stod for 8 af de i alt 31 mål, blev de resterende 23 sat ind af følgende;

Mathilde Rivas Toft, 2

Melissa Petrén, 6

Tonje Enkerud, 3

Sara Hald, 2

Thilde Frandsen, 1

Charité Mumbongo, 1

Emilie Hovden, 4

Kerstin Kündig, 2

Ida-Marie Dahl, 2

Næste pointjagt sættes ind mod København den 20. september.  

Alle nyheder