Anna Kristensen skifter klub fra næste sæson

Viborg HK’s målvogter Anna Kristensen stopper i klubben til sommer, når hendes kontrakt udløber.

Stor tak til Viborg HK

Bagagen er fuld af gode minder med fantastiske holdkammerater, dygtige trænere, store sejre og i det hele taget et godt team i klubben, når Anna Kristensen fra næste sæson forlader klubben.

´Jeg kan næsten ikke takke Viborg HK nok for min tid her. Jeg kom hertil som 18-årig, og Jakob Vestergaard, Susanne Wilbek og klubben kunne se noget i mig, de troede på mig, og de gav mig en stor en rolle fra starten. Det var der ikke andre klubber på det niveau, der gjorde, og min udvikling i VHK har jo båret mig frem til, hvor jeg er i dag.

Jeg har været og er virkelig glad for at være i Viborg HK, så det er bestemt ikke fordi, jeg vælger noget fra. Tiden er bare inde, til at jeg skal prøve noget nyt, og jeg er klar til at blive stillet overfor nye udfordringer.

Det har været 3 fuldstændig fantastiske sæsoner, jeg nu kigger tilbage på, og jeg glæder mig til at spille min 4. og foreløbig sidste i grønt her i 2022-23´.

Verdens bedste målvogter

Anna Kristensen kom til klubben som et ungt, ubeskrevet blad fra Skanderborg Håndbold i 2019, og cheftræner Jakob Vestergaard kan se tilbage på 3 fremragende sæsoner med Anna i målet for VHK, og han havde meget gerne set hende blive i klubben:

 ´Det er med tårer i øjnene, at vi siger farvel til Anna Kristensen efter denne sæson. Hun er en af de bærende kræfter, og hun har trukket et meget stort læs for holdet både på og udenfor banen i de seneste tre sæsoner, og hun gør det stadig her i sin 4. sæson.

Hun har potentiale til at blive verdens bedste målvogter, og selvfølgelig gør det ondt at sige farvel, men jeg er også utrolig stolt over, at det er her i Viborg HK, hun har udviklet sit bemærkelsesværdige store talent.

Der var mange, der havde svært ved at se vores ide med at gøre så ung en målvogter til førstevalg, men hun har bare lagt lag på lag på via målrettet, hård træning, og igennem yderst kompetent assistance fra Susanne Wilbek, og hendes imponerende udvikling taler for sig selv´.   

Direktør Jens Steffensen udtrykker også stor ærgrelse over Annas forestående klubskifte:

´Vi havde meget gerne skrevet under på en kontraktforlængelse med Anna Kristensen, men der har været bud efter hende fra flere store klubber igennem længere tid og efter mange sæsoner i grønt, vidste jeg godt, at noget nyt måske ville trække i hende.

Hun har en meget stor andel i de flotte resultater, vi har opnået de sidste år, og hun bliver meget svær at erstatte, men sådan er det i håndbold. Profiler kommer og går, og klubben ønsker hende alt det bedste´.

Anna Kristensen har haft kontrakt med Viborg HK siden 2019, og hun har bl.a. vundet både DM- bronze og DM-sølvmedalje, Super Cup samt European League sølv, og hun har desuden været udtaget til det danske A-landshold flere gange.  

Alle nyheder