Drømmen om medaljer lever

Mange havde dømt os ude af kampen om medaljerne – det havde vi heldigvis ikke selv.

Efter en mildest talt sløj indsats i Ikast tidligere på ugen, havde mange nok forestillet sig, at det ville blive en formssag for Herning-Ikast at hente bronzemedaljerne i Viborg i dag.

Sådan gik det heldigvis ikke, og HIH er i skrivende stund på vej hjem – uden medaljer. Med dagens dramatiske sejr til Viborg HK, er kampen om bronzemedaljerne igen helt åbne, og den 3. og afgørende kamp skal spilles i Ikast på tirsdag kl. 18.30.

Viborg HK vinder 24-23. De grønne kommer bedst fra start i en kamp, der bliver tæt og nervepirrende, og efter kampen er cheftræner Jakob Vestergaard helt tilfreds med indsatsen:

´Taktikken var egentlig den samme, som da vi spillede i Ikast, - sammenligner man de to kampe, er det nok ikke rigtig til at se, men sådan er det. Forskellen er bare, at vi i dag føler den – og tror på os selv. Vi var i bund og grund bare meget bedre til at lave få tekniske fejl og scorer på vores chancer i dag.

Jeg var jo ret godt tilfreds med vores forsvar i HIH, selvom de lavede 33 mål. Det kan måske lyde lidt sjovt, men mange af de mål blev lavet på kontra, fordi vi brændte vores chancer, og det gjorde vi ikke i dag.

Stor ros til rigtig mange spillere, der trækker et kæmpe læs. Det er en god holdindsats, der sender os ud i en 3. kamp om bronze.

Jeg er virkelig glad for, at de spillere, der ikke skal spille i Viborg HK mere, får lov til at komme herfra på den måde – det var en god oplevelse i VIBOCOLD Arena, og publikum leverede igen en fed stemning, og igen vil jeg gerne takke for opbakningen. Det var i høj grad med til at løfte vores spil, og det var dejligt, at publikum også var med til at give Kristina Jørgensen, Line Haugsted, Stine Andersen, Emma Friberg og Camilla Fangel en god afsked.

Jeg håber, at der er rigtig mange, der lige hopper i bilen og tager turen til Ikast på tirsdag, så vi kan få de bronzemedaljer med hjem´.

Kristina Jørgensen bliver kampens topscorer med 7 mål, mens Stine Andersen bliver kampens spiller og sætter 4 mål ind.

Lærke Nolsøe scorer 6, Mathilde Rivas-Toft og Tonje Enkerud scorer begge 3 mål og Camilla Fangel scorer 1.

På tirsdag kl. 18.30 spilles 3. og afgørende kamp om bronze mod HIH på udebane i IBF Arena i Ikast.

Alle nyheder