Vanvittigt drama i VIBOCOLD Arena

Viborg HK tørnede sammen med Odense Håndbold, og de orange fik i den grad kamp til stregen. Knap 2000 tilskuere fik VIBOCOLD Arena til at koge, og ikke mindst var taget ved at lette, da Viborgs grønne krigere i 2. halvleg med 10 minutter igen bragte sig foran med 2 mål.

Der blev kæmpet for hver en bold og hver en redning, og hvilket drama der blev denne aften i VIBOCOLD Arena – et drama der desværre ikke resulterede i point til Viborg. Sejren udeblev – og det uafgjorte resultat, som også ville have været accepteret udeblev desværre også, og cifrene 29-30 efter 60 minutters intensiv fight vidner om den barske realitet.

Efter kampen evaluerer cheftræner Jakob Vestergaard:

´De helt små marginaler blev afgørende, og desværre blev det ikke os, der trak det længste strå. Vi får en dårlig start, hvor vi ikke er i nærheden af at dække godt op, og så syntes jeg faktisk, at vi får rettet vores defensive til, og vi kæmper os ind i kampen.

Vi spiller egentlig det angrebsspil, som vi langt hen ad vejen gerne vil, og vi rammer også en to-måls føring kort tid inden kampens afslutning, men så stopper vi også med at lade bolden gøre arbejdet. Vi laver pludselig flere tekniske fejl. Odense bliver skarpe og en lille smule heldige og står så med en 1-måls sejr.

Vi skal starte væsentlig bedre, end vi gør i dag, - vi SKAL simpelthen starte meget mere aggressivt. Vi skal spille de sidste 10 minutter meget mere koldblodigt og skarpt, og så er det nogle individuelle fejl, vi skal have elimineret, men når jeg ser på præstationen i dag, er jeg overordnet tilfreds.

Alt i alt synes jeg at vi spiller en fremragende kamp i en helt helt fantastisk kulisse. Sikke en hal – wow – det er virkelig sådan en dag, hvor vi gerne ville have vundet i VIBOCOLD Arena. Sådan gik det ikke, men det kunne det lige så godt have gjort, for vi spiller op med Odense i dag´

Lærke Nolsøe blev kampens spiller og satte også 7 mål ind. Sara Hald og Kristina Jørgensen scorede begge 5 mål mens Mathilde Rivas Toft og Line Haugsted begge satte 4 ind. Ida-Marie Dahl scorede 2, mens Thilde Frandsen og Tonje Enkerud scorede 1 hver.

Alle nyheder