Anna Kristensen fortsætter i Viborg HK i sæson 2022 / 23

Et af verdens største målvogtertalenter´,

kalder cheftræner Jakob Vestergaard Viborgs målvogter Anna Kristensen, og det er da også med en meget stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Anna Kristensen netop har indgået aftale med Viborg HK om også at holde målet rent i sæsonen 2022 / 23.

Viborg HK og Anna Kristensen har givet hinanden hånd og underskrift på, at ingen af dem ønsker at bruge den option i spillerkontrakten, der giver begge parter mulighed for at afslutte samarbejdet.

´Anna Kristensens præstationer på banen taler for sig selv,

så selvfølgelig er vi rigtig glad for, at Anna også er her i næste sæson´,

siger Jørgen Hansen, direktør i Viborg Håndboldklub.

Glæden er også stor hos hovedpersonen selv, der begrunder sit valg sådan:

´Jeg er SÅ glad for at være her. Jeg synes godt om min egen rolle på holdet, og så har vi et super fedt miljø både til træning, til kampe og socialt.

Vi har et godt hold, og samtidig arbejder alle benhårdt for at blive bedre – mig selv inklusiv – og det giver en god energi. Vi er en del unge, der har været her i en periode, og forhåbentlig kan vi holde fast i vores stamme og blive ved med at lægge lag på. Jeg har en tro på, at vi kan komme rigtig langt, og jeg vil gerne være med til at vinde nogle af de store titler med Viborg HK´.

Det er med det helt store smil at en ovenud tilfreds cheftræner, Jakob Vestergaard, udtaler sig om udsigten til at beholde Anna Kristensen i truppen:

´Vi er mega glade for, at Anna har lyst til at blive her i klubben. Det er en helt vital position, som vi nu har sikret os fremadrettet, og det er indiskutabelt, at Anna Kristensen er et af verdens største målvogtertalenter, der hele tiden ligger lag på sit spil.

Hun er vores sikre sidste skanse, og hun har igen i år vist, at når tingene spidser til, så træder hun bare i karakter og redder kastanjerne ud af ilden for os. Hun fik meget tidligt et stort ansvar, og det har hun løftet på ganske imponerende vi´.