Vi tager hjem uden point

I aften har vi været i Odense for at kæmpe for ligaens 1. plads, men desværre tager vi hjem uden at erobre den. Efter en yderst velspillet 1. halvleg, mister vi grebet i en kort periode i 2. halvleg, og den fadæse udnytter det stærke Odense mandskab, og de skaber pludselig et hul på 5 mål, som vi ikke formår at indhente.

Efter kampen er det en tydelig skuffet cheftræner, der evaluerer kampen:

´Hvis jeg skal fremhæve det positive ved aftenens topopgør, er det, at vi spiller 45 gode minutter på udebane mod Danmarks nok bedste hold.

Første halvleg er rigtig godt afviklet. Vi spiller, som vi vil. Vores defensiv fungerer, og vores angreb fungerer, og Anna står fremragende. Starten på 2. halvleg er også god, men så sker der noget - ca. 15 minutter inden i 2. halvleg laver vi pludselig 4 meget store tekniske fejl, hvor vi i praksis nærmest aflevere bolden til Odense, og så går det stærkt. På få minutter går vi fra at være lige og endda foran ind imellem til at være bagud med 5, og der blev kampen egentlig afgjort.

I anden halvleg får vi også problemer med at dække deres 6 mod 7 spil, hvilket vi ellers lykkes godt med i første halvleg, så selvom Anna også står rigtig godt i 2.halvleg, er hun oppe mod nogle rigtig store chancer. Vi laver 16 tekniske fejl, og det er alt alt for mange, og så mangler vi rytme i vores angreb i 2. halvleg.

Det jeg tager med herfra er, at vi spiller 45 gode minutter, og jeg er bare brandærgerlig over, at vi i en kort periode begynder at lave for mange fejl, og det må vi lære af´.

Næste gang Viborg HK er i kamp er på lørdag i Vibocold Arena, hvor vi møder København Håndbold kl. 13.00