Vi tog 2. pladsen i ligaen i aften

Med flot spil og en sejr på 33 – 28 over NFH er kampen ´mere end godkendt´ af cheftræner Jakob Vestergaard, der efter kampen siger sådan:

´Vi leverer en fremragende 1. halvleg – virkelig god. Ja vi spiller faktisk noget af vores absolut bedste, vi har gjort indtil videre i sæsonen, og så kommer vi til at slås lidt for det i 2. halvleg, men vi holder en god afstand til dem alle 60 minutter.

Det var en fed kulisse at spille i. Der var virkelig god stemning i Vibocold Arena, og så er det altså dejligt også at kunne levere en sejr til hjemmepublikummet og ikke mindst også at levere rigtig flot og seværdig håndbold.

Der er meget i dag, der fungerer godt. Vi har en fase i kampen med meget få tekniske fejl, og det resulterer i, at vi nærmest piller dem fra hinanden.

Vi har mange gode præstationer derinde i dag, og truppen udstråler en god energi – og det er også en af grundene til, at der sidder så mange i hallen i dag. Publikum kommer fordi, der er noget at se på. Der er glæde, vilje og kampgejst, og det giver en god oplevelse.

En sejr på 5 mål  - det havde jeg solgt den på inden, så jeg er godt tilfreds. Og så ligger vi altså nr. 2 i ligaen lige nu´.

Allerede onsdag i næste uge er det igen kamp i Vibocold Arena, hvor vi tager imod Ajax.