Vi er i DM-finalen

Viborg HK har netop spillet sig i DM-finalen efter en vanvittig spændende kamp, der blev afgjort i sidste sekund, da Kristina Jørgensen scorer.

´Den her kamp havde alt. Den havde spænding, intensitet, fightervilje, vindermentalitet, gode beslutninger (og også få dårlige).

Stor ros til spillerne for virkelig at stemple ind, når det gælder. Vi er jo max pressede i anden halvleg. Da der står 23-19, synes jeg, at vi stadig har ret god kontrol over kampen, og vi har momentum, men så sætter de deres 7 mod 6 spil ind, som de jo spiller meget bedre i dag end sidste gang, og det bliver vi udfordret på … men for os er det bare vigtigt, at den sidste bold går ind.

Jeg synes, at vi kæmper røven ud af bukserne, også selvom vi er i problemer i vores angreb, og JA det er de sejeste tøser, der lige har spillet sig i finalen Vi har bøvlet med lidt Corona, en brækket hånd og lidt andet, men nu står vi her – klar til DM-finalen, og jeg er glad, stolt og tilfreds´.

Semifinalen mod HIH var den 3. og afgørende og endte med 27-28 til Viborg HK, og det betyder, at vi på lørdag kl. 16.00 spiller den første DM-finale i Odense.

Alle nyheder