Nervepirrende kamp, attraktiv håndbold - men desværre udeblev sejren

Vi tager imod Team Esbjerg i Vibocold Arena onsdag aften med drømmen om at gentage succesen fra første opgør

Sådan blev det ikke - desværre! Esbjerg vandt 34 - 33

Det blev til gengæld en  vild kamp … tempofyldt, tæt og meget fysisk.

Der blev gået til stålet fra første kampfløjt, da de to tophold tørnede sammen i kampen om Bambusa ligaens absolutte topplaceringer, men efter kampen står Viborg HK tilbage med ´Sorteper´, og Jakob Vestergaard beskriver opgøret sådan:

´Indtrykket erat formlen er helt rigtig at spille efter, men vi bliver nødt til at dække bedre op. De får lov at lave alt alt for mange mål imod os, og de scorer på næsten alle positioner. Vi prøver at være lidt fremme og lidt tilbage. Vi dækker  5-1 og laver også en mandsopdækning for at tage noget rytme og timing ud, men trods det kommer de til gode afslutninger.

Jeg er dog meget tilfreds med vores angrebsspil. Vi laver få tekniske fejl, spiller hurtigt, seværdigt og attraktivt.

Det er rigtig ærgerligt, at vi taber til sidst, for det kunne lige så vel være tippet vores vej her i anden halvleg. Vi får en dårlig start – men vi får en dårlig start, fordi vi har 4 stolpeskud indenfor de første 7 minutter. Vi tager faktisk de rigtige valg, men vi har brug for en større coolness i vores afslutninger, og der kan man mærke, at Team Esbjerg har lidt flere år på bagen, og man kan mærke, at mange af deres spillerhar en god rutine i afslutningsdelen. Når det er sagt, synes jeg, at vi kommer godt efter det, og midt i anden halvleg oplever vi, at kampen ligeså godt kan blive vores - alligevel står vi tilbage med en rigtig øv følelse over at tabe med en enkelt mål, og dermed bliver vi Sorteper i spillet om første og andenpladsen.

Adspurgt om der er nogle fra truppen, han afslutningsvist vil fremhæve, siger Jakob Vestergaard

´Haugsted og Ida-Marie Dahl gør det rigtig godt i dag. Ida-Marie er knivskarp i sit angrebsspil, og Haugsted er utrolig velskydende - når det rammer hende, som det gør i dag, bliver hun virkelig giftig´.