Foto: Johnny Pedersen

Landsholdsprofil skifter til Viborg HK

Foto: Johnny Pedersen

 

Den danske landsholdsspiller Lærke Nolsøe fra Nykøbing Falster Håndbold skifter til Viborg HK fra næste sæson. Med denne forstærkning får truppen igen tilført en rutineret og erfaren spiller, og holdet står knivskarpt, siger Jakob Vestergaard og fortsætter:

 

´Det er fantastisk, at vi ´signer´ med Lærke Nolsøe. Hun har igennem længere tid leveret et meget stabil spil på meget højt plan, og jeg ser det som en cadeau til klubben, at vi kan tiltrække sådan en kapacitet.

 

Tidligere har Nolsøe spillet for Holstebro Håndbold og om udsigten til at vende tilbage til det jyske, siger hun:

´Jeg har valgt at fortsætte min håndbold karriere i Viborg HK, da jeg synes, at klubben er inde i en spændende udvikling med rigtig høje ambitioner, som stemmer overens med mine egne. Viborg HK er et sted, hvor jeg føler, at jeg kan se mig selv passe ind og fortsat udvikle mig som spiller. Jeg føler mig klar til nogle nye udfordringer og efter en del snakke med cheftræner Jakob Vestergaard, er det blevet tydeligt for mig, at dette er det rigtige spring for mig på nuværende tidspunkt. Jeg glæder mig til at opleve klubben på tæt hånd, og selvfølgelig til at møde pigerne og staben omkring holdet´.

 

Nolsøes favoritposition er venstre fløj, og for at imødekomme den naturlige interesse, der bliver omkring netop den position, hvor Viborg HK i forvejen er rigtig stærk repræsenteret med Maria Fisker, siger Jakob Vestergaard:

 

´Vi er sikre på, at vi med både Nolsøe og Fisker kan lægge et ekstra lag på vores spil og optimere på denne position. Det er mit ønsket også at bruge Fiskers kompetencer som bagspiller noget mere. Hun er en fremragende bagspiller. Helt tilbage fra hun var ungdomsspiller, har hun spillet i bagkæden, og her er hun rigtig giftig på gennembrud, og rigtig giftig på spilopsætningen. Vi får altså en konstellation nu, hvor vi kan komme til at se meget mere af dette.

 

Med Nolsøe i forsvaret forstærker vi også vores offensive forsvar, og vi vil fokusere endnu mere på vores 5-1 forsvar´.

 

I Viborg HK kommer Lærke Nolsøe til at spille sammen med flere landsholdsspillere, så vi håber på, at hun kommer til at præsterer rigtig godt – ikke blot i den grønne trøje men også i rødt og hvidt.

 

For yderligere oplysninger kontakt Jakob Vestergaard på 40178833