Laura Damgaard stopper i Viborg HK efter denne sæson  

Med ønske om en større rolle har Laura Damgaard netop meddelt Jakob Vestergaard, at hun stopper hos Viborg HK med udgangen af denne sæson.

´Det har været en svær beslutning, for jeg har ikke noget dårligt at sige om klubben´, indleder Laura Damgaard, da hun fortæller, at hun nu søger nye veje.

’Jeg har været utrolig glad for at være i Viborg HK. Jeg er glad for pigerne og hele set-uppet omkring holdet – vi har et fantastisk sammenhold. Jeg har bare lovet mig selv at træffe beslutning om min håndboldkarriere på baggrund af, hvor jeg kan udvikle mig mest som håndboldspiller. Jeg har derfor taget den svære beslutning at stoppe med udgangen af denne sæson’

Når Laura skal beskrive, hvad hun kommer til at savne ved Viborg HK, er det især træningskulturen og vindermentalitet, hun fremhæver:

´Det er så fedt at være en del af en trup, hvor viljen til sejr er enorm. Vi træner hårdt, koncentreret og godt, og det er virkelig motiverede at være en del af. Jeg bliver bare nødt til at kigge på, hvor jeg kan tilkæmpe mig en større rolle, for det vil altid være min førsteprioritet´.

At beslutningen gør lidt ondt, nikker Jakob Vestergaard til, og han lægger ikke skjul på, at han gerne havde set, at Laura havde fortsat et par år i den grønne trøje.

´Vi havde gerne beholdt Laura. Vi synes også, at vi især efter EM-pausen, havde sat spillet op, hvor hendes kompetencer kommer mere til rette. Vi har igennem længere tid haft en god dialog med Laura og hendes agent. Vi har lyttet til, hvad hun gerne vil, og vi må acceptere, at hun søger nye udfordringer fordi, hun har et ønske om at få en større rolle, end jeg kan tilbyde hende´.

Både Laura Damgaard og Jakob Vestergaard har en forventning om at slutte sæsonen af på en rigtig god måde.