Endnu en afklapsning til gæsterne i VIBOCOLD Arena

Når man scorer 22 mål i en halvleg, så gør man noget rigtigt. Faktisk gør man rigtig meget rigtigt. Det var også tilfældet i dag, hvor vores piger vinder med hele 41-23 hjemme i VIBOCOLD Arena. Det er anden kamp i træk, der ender med en 18-måls sejr til Viborg HK, og denne gang gik det ud over Randers HK.

- Vi kommer simpelthen med den helt rigtige tænding i dag, og det er fantastisk at se. Vi overholder de aftaler, vi havde lavet forsvarsmæssigt i det taktiske oplæg, og det bliver udslagsgivende i dag, fortæller Jeppe Bach Knudsen, assistenttræner i Viborg HK.

Paratheden var ikke til at tage fejl af i dagens opgør, hvor den ene hurtige scoring efter den anden blev smidt i målet bag Randers’ målvogtere. Ja, til tider blev den smidt i kassen inden målvogteren nåede på banen, da Randers HK også i perioder forsøgte sig med 7-mod-6.

- Vi står godt på Randers’ spillere og løser de opgaver, vi har snakket om. Det giver mulighed for at løbe rigtig mange kontra. I første halvleg scorer vi 10 mål på kontra, fortæller en tilfreds Jeppe og slår samtidig fast, at antallet af tekniske fejl, var imponerende lavt i dag.

- Vi laver meget, meget få tekniske fejl. Som jeg lige tæller det, så ender vi på omkring fire (4!) tekniske fejl på 60 minutter, og det er helt fantastisk.

Med to 18-måls sejre i ryggen har pigerne fået tanket godt op på selvtillids-kontoen. Det skal udnyttes i de næste to kampe, hvor Team Esbjerg og Odense Håndbold venter. Derudover kan man spørge sig selv, om der er andet at tage med fra storsejrene, men det er der ingen tvivl om, at der er.

- Vi har været gode til at holde fokus i 60 minutter. Det er ikke altid let, når man kommer så meget foran, som vi gør i de seneste to kampe. Så det, at vi holder fokus og løser de delopgaverne, der er i kampen, det kan vi bruge i de kommende kampe mod Team Esbjerg og Odense, fortæller Jeppe og fortsætter:

- Det bliver en anden modstander mod Team Esbjerg og Odense, men det bliver vigtigt, at vi holder fokus. Vi har vist, at vi kan holde konceptet igennem 60 minutter, og det betyder meget. Man ser ofte, at intensiteten og fokus lige så stille løber ud i kampe, hvor den ene hold kommer markant foran. Det har vi formået at holde i gang, hvilket bliver vigtigt i kampene mod Esbjerg og Odense, hvor det er de små ting, der bliver afgørende, slutter Jeppe.

Målscorere for Viborg HK

Kristina Jørgensen 8

Line Haugsted 7

Maria Fisker 7

Moa Högdahl 5

Majbritt Toft Hansen 4

Thilde Frandsen 4

Carin Strömberg 3

Laura Damgaard 2

Madeleine Östlund 1