Sæsonstart med begrænsninger

Mandag spiller pigerne første kamp i sæsonen 2020/21. Det gør vi hjemme mod Ajax København mandag kl. 20.00. 

Det bliver dog ikke den samme store opstartsfest som vi plejer. Normalt vil vi have afholdt flere arrangementer i forbindelse med kampen for at få en god start på en ny sæson. Men i år er der intet, der kan gøres som vi plejer. Grundet Covid19 er vi alle nødsaget til at tænke alternativt og gå på kompromis med det, vi normalt ville have gjort. Det gælder så sandelig også i håndboldens verden, hvor tilskuertallene for nogles vedkommende er skåret grundigt ned grundet forsamlingsforbuddet. 

Sundhedsmyndighederne holder fortsat ved, at vi kun må lukke 500 ind i hallen til vores kampe. Dette tal inkluderer alle, også spillere, ledere, dommere, frivillige, administration, journalister, TV-folk, tidtagere og tilskuere. Denne begrænsning rammer blandt andet Viborg HK, som normalt har mere end 1400 tilskuere på tribunerne under kamp. 

Som klub følger vi naturligvis Sundhedsmyndighedernes anvisninger, hvorfor der er lavet en procedure for, hvem der kan komme ind til kamp, og hvordan vi alle må færdes i hallen. 

Til mandagens kamp er det kun sæsonkortholdere og samarbejdspartnere der kan komme ind til kampen, såfremt de har tilmeldt sig i vores billetsystem og hentet en billet. 

Alle der kommer til kampen skal have en siddeplads og forblive siddende under kampen. 

Da vi kun må have 500 i hallen, er det desværre ikke muligt at købe billet til vores kamp.

Så snart tilskuertallet øges, melder vi nyt ud.