Pressemeddelelse fra Divisionsforeningen

Divisionsoreningen Håndbold har i dag sendt nedenstående pressemeddelelse ud. Vi opdaterer med nyt når og hvis der sker ændringer på området: 

 

Det har nok ikke undgået nogens opmærksomhed, at regeringen og sundhedsmyndighederne i dag har meldt ud, at de opfordrer til at arrangementer med mere end 1.000 deltagere udskydes eller aflyses resten af marts.

Det har stor betydning for dansk ligahåndbold. Da vi i dansk håndbold ikke vil have mulighed for at genplacere de mange kampe, er beslutningen derfor at de programsatte kampe spilles som planlagt, men uden tilskuere.

  
Vi kan som dansk håndbold ikke sætte os uden for den klare anbefaling, der er udsendt, og dette er desuden understøttet af Dansk Idrætsforbund, og er ligeledes en model vores sportskollegaer i Danmark har valgt.

  
Vi har ikke planer om at aflyse nogle kampe, så længe der ikke er en sundhedsmæssig vurdering af, at der ikke bør spilles.

   
Omkring Santander Final4, der er programsat til næste weekend i Jyske Bank Boxen i Herning, vil der i starten af næste uge komme en afklaring på, om dette kan flyttes til et senere tidspunkt. Alle billetkøbere vil få direkte besked.

 
Vi beklager de ulemper dette måtte give for klubber, spillere, sponsorer og publikum. 

Med venlig hilsen 
Divisionsforeningen Håndbold 
 
Thomas Christensen 
Direktør