Når man allermest har brug for en sejr, så rejser pigerne sig og leverer varen. Aftenens kamp mod Herning-Ikast Håndbold blev spillet med et fantastisk forsvarsarbejde, velovervejet angrebsspil og minimale tekniske fejl. Det gav fortjent en sejr på 26-24 til vores piger, der dermed også fik rejst sig efter fredagens skuffende nederlag. 

Fra kampens start var det de grønblusede der kom bedst fra land, og der skulle gå hele 5 minutter før hjemmeholdet fra HIH kom på måltavlen. På det tidspunkt havde Kristina Jørgensen, Line Haugsted og Company sat fire mål i nettet bag Englert, og tonen var lagt til en spændende og god kamp. Og spændende og god det blev kampen, for der var fantastisk fight fra begge ender.

Efter kapmen var det også forståeligt en flok meget glade Viborg HK piger, der kunne gøre status.

- Vi lykkes godt med det hele, synes jeg. Vi starter pisse godt ud og står rigtig godt i forsvaret, de scorer nærmest ikke i de første 10 minutter. Så får vi løbet kontra og scoret på vores chancer, fortæller Haugsted og fortsætter:

- Vi spiller virkelig med omtanke og holder os til de aftaler, vi lavede inden kampen. Det bliver lidt spændende til sidst, da de kommer ind i kampen, men jeg synes generelt, at vi holder os til tingene og scorer på vores chancer. Vi er pisseseje i dag og har så meget revanche at vise, så det var bare dejligt. 

Haugsted analyse er ikke langt fra den, som Jakob Vestergaard også kunne give umiddelbart efter kampen. 

- Vi dækker godt op igen, og der er god tænding fra start. Vi spiller en anelse mere tålmodigt i angrebsspillet og får Haugsted godt med i dag. Det gør en kæmpe forskel, når det lykkes. Vi kontrollerer tempoet på vores præmisser og sætter fart i spillet når vi har brug for det, og sænker det igen, når det er nødvendigt, så det er en ny dimension i vores spil, hvis vi kan det. Det er fantastisk at vi rejser os ved det træ, vi lige har fællet og så planter et nyt.

Det var ikke kun holdet der kunne nyde dagens sejr fra første parket. En hel bus af fans og sæsonkortholdere havde taget turen fra Viborg til Ikast for at give pigerne den maksimale opbakning. Og det kunne både mærkes og høres på banen, at opbakningen var stor.

- Der var simpelthen en fantastisk stemning, og vi følte virkelig opbakningen, da vi blev trykket i anden halvleg. Det er mega fedt, at der er nogen der holder med os. Det føltes virkelig ikke som at spille på udebane. Store dele af hallen var med os, og det er en stor ekstra hjælp til os, når vi bliver presset. Det skal der lyde en stor tak for, at opbakningen forbliver så stor. Vi skyldte også og det har vi nu betalt tilbage, slutter Jakob.

Næste gang pigerne skal i kamp er i VIBOCOLD Arena, når Silkeborg-Voel kommer på besøg. Denne kamp spilles onsdag d.13. November kl. 20.00.

Billetter kan køber HER

 

Målscorere for Viborg HK

Line Haugsted - 7

Kristina Jørgensen - 5

Moa Högdahl - 4

Anna Kristensen - 2

Carin Strømberg - 2

Pauline Bøgelund - 2

Ida-Marie Dahl - 2

Maria Fisker - 1

Anne-Sofie Filtenborg - 1

 

0
0
0
s2smodern