Foto af: e-image.dk

Viborg HK’s svenske målvogter, Hanna Daglund, har besluttet at lægge skoene på hylden og stopper i Viborg HK.

Hanna kom til Viborg HK fra svenske Skuru i sommeren 2017 og fik en rigtig flot start på tiden i Viborg HK. Desværre har Hanna flere gange oplevet at få en bold i hovedet, hvilket har resulteret i en hjernerystelse, der siden har voldt problemer. Det er disse problemer, der nu får den 25-årige målvogter til at sige stop.

-  Lige nu føler jeg, at der skal ro på alt, da jeg ikke kan have et almindeligt liv som det er nu. Så fokus er på, at jeg skal få det godt og komme helt ovenpå efter min hjernerystelse. Jeg har fået bolden i hovedet flere gange, og det er aldrig blevet helt godt igen. Der har været perioder, hvor det har været okay, men så snart jeg laver lidt for meget, oplever jeg tilbagefald, fortæller Hanna.

Beslutningen om at stoppe er taget i samråd med Viborg HK, der i længere tid har set Hanna kæmpe for at komme tilbage. 

- Vi er selvfølgelig rigtig kede af, at Hanna stopper i Viborg HK. Hun er en fremragende spiller, der har givet meget til holdet både på og uden for banen. Baggrunden for hendes stop er helt forståelig, og vi har fulgt hende tæt i genoptræningen, hvor der er gjort alt for at få hende tilbage. Men vi må også huske på, at der skal være et liv efter håndbolden, og derfor støtter vi selvfølgelig 100% op om beslutningen, fortæller Jakob Vestergaard, cheftræner i Viborg HK.

På trods af den lange skadesperiode og deraf manglende spilletid har Hanne nydt tiden i Viborg HK, og hun bliver fortsat boende i byen.

- Nu skal jeg have fundet noget nyt at lave. Jeg bliver boende i Viborg sammen med min kæreste og vil helt sikkert komme til alle hjemmekampe i næste sæson og heppe på pigerne, fortæller hun og fortsætter:

- Det er desværre ikke gået som håbet inden jeg kom hertil, hvor jeg så frem til at spille en masse håndbold, og det har virkelig været en kamp i flere måneder. Men ser man bort fra det der er sket, har jeg virkelig været glad for at være i Viborg HK. Klubben og pigerne har været virkelig søde til at hjælpe mig, og jeg har fået så mange nye venner, som jeg fortsat vil være i kontakt med. Så på den måde er jeg glad for, at jeg kom til Viborg.

0
0
0
s2smodern