Point i sæsonens sidste ligakamp

Sæsonen blev i dag afsluttet med sidste kamp i HTH Ligaens slutspil. Dagens modstander var Aarhus United, der, ligesom os, ikke kunne nå videre i slutspillet, og derfor blot spillede for æren. Men som vi har sagt før, er æren mindst lige så vigtig og motiverende for spillerne, som når der er noget på spil, og vi gik derfor til dagens kamp med troen på - og viljen til - sejr.

Dagens kamp i Aarhus var som kampe mod United ofte har været: tæt med masser af spænding.

Kristina Jørgensen skød kampen i gang og gav første føring til os. Den føring skulle gennem første halvleg skifte fra hold til hold, og forskellen de to hold imellem var på intet tidspunkt på mere end to mål. I Viborg-målet stod Josephine Nordstrøm de første 30 minutter, og hun gjorde det rigtig fint og fik fat i flere gode Aarhus chancer. I angrebet fordelte målene sig også flot over en bred vifte af spillere, så første halvlegs 12 scoringer fordelte sig på syv spillere. Vi fører ved pausen med en enkelt, 12-11.

Når man kender opgørene mellem Viborg HK og Aarhus United, kan man næsten regne ud, at anden halvleg var lige så tæt som første. Holdene skiftedes til at score, og føringen på måltavlen svingede fra det ene hold til det andet. Da der er fire minutter igen ser det ud som om hjemmeholdet vil trække fra, da de kommer foran 24-22, men med en scoring af Stine Bodholt efterfulgt af en scoring af Uno, er vi igen helt lige. Med et minut igen står der 24-24 på måltavlen, og Aarhus United tager time-out. Det efterfølgende angreb fra Aarhus fører til en afslutning, som Josephine snupper i målet, og bolden er på Viborg hænder med 40 sekunder igen. Desværre lykkes det ikke at omdanne de sidste sekunder til en scoring, og vi deler i porten med slutresultatet, 24-24.

Dermed er sæsonen i HTH Ligaen endegyldigt slut for vores vedkommende, og trods det, at vi rigtig gerne ville have spillet endnu flere kampe og bragt medaljer til Viborg, kan vi se tilbage på en sæson med mange gode og spændende kampe.

Trods det, at sæsonen i ligaen er slut, skal vi allerede i løbet af de næste uger se frem mod næste sæson, da vi har spillet os videre i Santander Cup og skal spille mod 1. Divisionsholdet fra Bjerringbro. Denne kamp er endnu ikke fastlagt, men så snart den er på plads, vil vi gøre opmærksom på det, her på siden.