Vi skal modstå presset og avancere i EHF Cup

Vigtigheden af dagens kamp er ikke til at komme udenom. En samlet sejr over Buxtehuder SV vil betyde, at vi kvalificerer os til tredje kvalifikationsrunde i EHF Cup’en, hvilket er sidste skridt inden gruppespillet. 

Med sejren på 27-24 i første opgør, kommer pigerne til kamp med et forspring på tre mål. Det gør de, da kvalifikationskampe afgøres alt efter, hvem der har det bedste resultat samlet over to kampe. Men som vi alle ved, kan en føring på tre mål hurtigt hentes i håndbold. 

- Det er ikke noget vi tænker over. Vi skal vinde den her kamp, og tre mål er jo ingenting. Selvfølgelig kan det have en betydning til sidst, og det er godt vi har forspringet, men det er ikke noget vi tænker over. Vi skal bare vinde, fortæller Carin Strømberg.

Carin var den helt store fornøjelse i første opgør, og var med sine 10 scoringer på 11 forsøg en vigtig brik i at få sejren i hus. Hun ser også frem til dagens kamp, som hun vurderer bliver hård, men sjov, bl.a. da Buxtehuder har hjemmebanefordel. 

- Jeg tænker, vi kommer til at spille i en fed kulisse. De har hjemmebane og mange tilskuere, så det bliver et lidt andet pres i dag, men det kan vi også modstå. De har helt sikkert rettet til med nogle af de ting, som de ikke lykkedes med i første kamp. Det har vi selvfølgelig også, så jeg tror det bliver en hård kamp, men også sjov. 

En af de faktorer, som Buxtehuder SV helt sikkert har rettet til er i forhold til Carin og hendes spil, da hun i VIBOCOLD Arena fik lov at spille som hun ville. Den svenske bagspiller er dog ikke for nervøs over, at tyskerne med al sandsynlighed har et ekstra øje på hende.

- Jeg tænker ikke så meget over det mens jeg spiller. Man søger jo de situationer, man kan lide at spille. I sidste kamp var det mange skud på toeren, men det kan sagtens være, at de retter til. Det kan også være en fordel, at de retter til mod mig, for så kan der blive ekstra plads til Moa på højre back eller Kris og Haugsted på venstre. Jeg forsøger bare at spille mit bedste og søge de situationer, hvor jeg er bedst. 

Kampen mod Buxtehuder spilles i Buxtehuder kl. 16.00. Vi vil opdatere så ofte som muligt på vores Instagram og Facebook, da kampen ikke vises nogen steder så vidt vi er orienteret.