'Der er altid pres på os' - Allan Heine

Vigtigheden af to point har sjældent været større end i dag, hvor vi møder Silkeborg-Voel KFUM på udebane i slutspillet. Slutspilsgruppen er fortsat tæt, men uden point i dagens kamp bliver det sværere at nå op til de resterende hold. Odense Håndbold har lagt sig i spidsen med fem point, efterfulgt af FCM og Silkeborg, der hver har tre point. En sejr i dag vil lægge os på to point, lige i hælene på Silkeborg og FCM.

Der er fortsat otte point at spille om for vores piger, der fortsat kan nå at ende på en af de to eftertragtede pladser, der giver adgang til semifinalen. Presset for at få to point i dagens kamp bekymrer ikke Allan Heine.

- Der er altid pres på os, men der er nogle nøglepunkter vi skal have styr på. Hvis vi starter med vores defensiv, så skal vi være dygtige til at stå i mod det pres, som Silkeborg kommer med i deres stationære angrebsspil. Det kan forhåbentligt afføde nogle kontramuligheder til os. Når det så er gjort, så skal vi være dygtige med bolden, så vi er forberedt på det tryk, som Silkeborg kommer med. Der har vi nogle forskellige planer til, hvordan vi kan tage trykket af den førstebølge de kommer med, og forhåbentligt få styr på den fase, så vi står stærkere i forhold til at vinde kampen. 

Kampen mod Silkeborg spilles kl. 20.30 i JYSK Arena, Silkeborg. Har du ikke mulighed for at se kampen live, kan den ses på TV2 Sport. 

 

På lørdag er der endnu en spændende kamp på programmet, når vi spiller EHF Cup semifinale. Kampen mod Vipers, der har Lunde-søstrene i truppen, spilles lørdag d. 7. april kl. 16.00 i VIBOCOLD Arena. 

Billetter kan købes HER