Er du vores nye praktikant?

Studerer du serviceøkonom, sport management, markedsføringsøkonom, kommunikation, eller en anden relevant uddannelse?

Det er ikke kun på banen, vi løber stærkt. Også udenfor banen har vi travlt i Viborg HK. Derfor søger vi lige nu en praktikant i mininmum tre måneder med start ultimo juli/ primo august, som kan hjælpe os med at få nogle af de projekter, vi drømmer om at føre ud i livet, til at blive til virkelighed.

Livet som praktikant

Som praktikant i Viborg HK vil du opleve stor frihedsgrad til at løse opgaver på din måde. I administrationen er vi fem ansatte, der alle arbejder sammen om at opnå klubbens mål. Du vil derfor få føling med opgaver indenfor salg, marketing, kommunikation og almene praktiske opgaver. 

Sæsonstart er en af de travleste perioder på året. Her skal sæsonen planlægges så opgaverne lettere udføres i løbet af sæsonen. Vi er en lille administration, der alle arbejder for at få enderne til og nå sammen når vi ca. hver anden uge spiller hjemmekampe. Vi hjælper hinanden på kryds og tværs, men har selvfølgelig alle vores egne arbejdsområder.

Du vil hovedsageligt komme til at hjælpe vores marketing- og eventansvarlige, da der op til sæsonstart ligger mange opgaver her. Bl.a. arbejdet med at få folk i hallen frem mod hver hjemmekamp, billetsalg, events, matchpartner osv. 

Vi har brug for en praktikant, der går energisk og dedikeret til sine opgaver og som ikke er bange for at træffe beslutninger på egen hånd. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe og vejlede. Noget af det sjove ved vores opgaver er selvfølgelig på kampdage, hvor vi ser ugens arbejde komme til livs. Er der hjemmekamp er vi også på arbejde, også i weekenden. 

Vi ønsker, at du får succes: 

Det er i vores bedste interesse, at du får et godt praktikophold hos os. Vi arbejder i en anderledes verden, hvor to dage aldrig er ens. Der sker ændringer fra dag til dag, og det er derfor vigtigt, at du kan holde hovedet koldt i pressede perioder. Omgangstonen på vores kontor er meget fri med masser af humor og godt humør. Alle er lige, og det er vigtigt, at du tør råbe højt og komme med dine ideer, hvis du sidder med nogle. 

Hver dag kommer folk forbi vores kontor af forskellige årsager. Det er alle lige fra ligapigerne, trænerne, fans og sponsorer der har brug for hjælp. Det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og kan snakke med alle. 

Vi glæder os til at høre fra dig

Har ovenstående vakt din interesse skal du sende en ansøgning til Peter Josephsen på pj@vhk.dk

Vi har også praktikanter i andre perioder, så send endelig din ansøgning til os selv om du ikke søger fra juli/august. 

Samtaler afholdes løbende. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!