Point- og selvtillidskontoen blev tanket

Det er to vigtige point, der i dag er kommet på kontoen. Med en sejr på 23-36 over TTH Holstebro ligger vi fortsat godt til i tabellen frem mod slutspillet. Endnu vigtigere får vi tanket op på selvtillidskontoen frem mod vigtige kampe i ligaen såvel som EHF Cuppen. 
 
- Det føltes rigtig godt. Der er god stemning på holdet, og jeg synes vi lykkes med det, vi har sat os for. Det gør meget, at vi får alle spillere i gang og alle fik chancen i dag. Det er godt, og hjælper til at give os noget positivt med videre. Vi spiller for at få den her følelse, vi har nu, og det er derfor vi ligger så mange kræfter i vores arbejde. Det er for at have det, som vi har det nu, siger Mathilde Storgaard efter kampen, og fortsætter:
 
- Det er vigtigt for vores kampe. Vi er ovenpå nu og det er dejligt at gå på forlænget weekend med en sejr. 
 
Første halvleg fulgtes holdene godt ad det første kvarter, og med højt tempo fik begge hold fint gang i kontrafasen. Lige så stille blev det med et overtag til Viborg HK, som stille og roligt kunne udbygge føringen. Særligt Carin markerede sig i slutningen af første halvleg, hvor hun lykkedes med flere gode aktioner. I målet tog Poulsen fra, og TTH var kampen igennem nødsaget til at gå hele holdkortet igennem for at finde en straffeskytte, der kunne passere Poulsen. 
 
- Det føles godt. Når tingene går op i en højere enhed kommer man i et flow, hvor man bare er i det og spiller spillet med skytten. Det bliver jo et spil om at psyke hinanden, og det er fedt. Nu skal jeg ikke udlevere min tricks, men en del af det er jo at vise, at man har overskuddet, siger Poulsen med et smil, og holder sine hemmeligheder for sig selv.   
 
Anden halvleg trak vi endeligt fra, og blot tre et halvt minut inde blev TTH-bænken nødt til at tage en time-out, da tavlen hurtigt viste en føring på otte mål. 
Det gav brænde til Viborg HK bålet, som fortsatte det høje tempo, og med stort set hele truppen i spil kunne tage sejren på 23-36. 
 
- Det føltes godt i dag. I sidste uge havde vi en dårlig kamp, så det føltes rart med en god kamp i dag. Nu har vi en friweekend, og det er dejligt at gå på weekend med en sejr. Vi vidste alle, at det ikke var godt nok i sidste uge, så alle steppede op i dag. Man kunne mærke det under opvarmningen, hvor alle var klar og der var en god energi. Så får man troen på, at vi vinder. Det gjorde vi, og det var fordi vi blev ved med at fighte og løbe. Vi holder os til vores aftaler og alle går mod mål. Vi kæmpede for hver en bold, og det gjorde udslaget, sagde van Olphen efter kampen.  
 
Nu går pigerne på  forlænget weekend inden næste uge byder på to opgør i VIBOCOLD Arena. Onsdag d. 28. spiller vi mod Ringkøbing Håndbold kl. 19.30 og lørdag d. 3. spiller vi mod norske Larvik HK i EHF Cuppens kvartfinale. Denne kamp spilles kl. 16.00. 
 
Billetter kan købes HER (billetsalget til Larvik-kampen starter torsdag d. 22. kl. 10.00)