Hvem ka’? Viborg HK ka’! Resten klarer Bilka.

Bolden er kastet i luften til et fantastisk samarbejde, når Bilka denne sæson er trøjesponsor i Viborg HK. Den danske Hypermarkedskæde er kendt for at kunne mætte selv børnefamilier på 16, og skal fra denne sæson pryde maverne på Viborg HK’s ligadamer.

”I Viborg HK arbejder vi altid på at være de bedste. For at være de bedste skal man også arbejde sammen med de bedste. Vi har et fantastisk korps af sponsorer i Viborg HK, som gang på gang støtter op om vores hold. At vi nu også kan byde hjertelig velkommen til en af Danmarks mest kendte brands, Bilka gør os utroligt stolte, og vi ser store muligheder i samarbejdet,” siger Henrik Dahl, direktør i Viborg HK.

Ligahåndbold og Viborg går hånd i hånd som Bilka og gode tilbud. Det er derfor en stærk duo der indleder et samarbejde. Bilka er en del af Dansk Supermarked A/S og har Hypermarkeder fordelt i hele Danmark. Mulighederne er derfor rige for at kunne besøge et Bilka Hypermarked i forbindelse med Viborg HK’s kampe rundt i Danmark.

Kikkerten er også rettet mod et stærkt samarbejde fra Bilkas marketingchef, Alice Monberg, der ”.. ser frem til samarbejdet” og supplerer, at ”Viborg HK Ka´ give danskerne masser af oplevelser, hvilket går godt i tråd med ét af Bilka Brandets fokusområder”.

Allerede til Viborg HKs første hjemmekamp er Bilka på de traditionsrige grønne trøjer. Billie, Bilkas maskot, er også til stede i VIBOCODL Arena, hvor han vil køre en tur rundt i hallen og kaste slik ud til tilskuerne.