Brøndum A/S ny sponsor i Viborg HK

Når Viborgs håndboldkvinder igen byder velkommen til ligahåndbold i VIBOCOLD Arena, er det med et nyt sponsorlogo bag på shortsene. Brøndum A/S er ny sponsor for Viborg HK’s kvindehold, og det glæder den administrerende direktør for Brøndum-koncernen, Jes Jensen.

- Som virksomhed med hovedsæde i Viborg er vi glade for at kunne støtte op om byens lokale håndboldkvinder. Samtidig gør holdet det rigtig godt på både den nationale og internationale scene, og derfor betragter vi sponsoratet som et effektivt middel til at skabe endnu mere synlighed omkring Brøndum-koncernen. Ikke kun i Viborg, men over hele landet og uden for Danmarks grænser, hvor vi også opererer, siger Jes Jensen.

Med afdelinger i både Aarhus, Herning, Kolding og Hvidovre har det også af andre årsager været afgørende for Brøndum A/S, at sponsoratet ikke er centreret omkring Viborg.

- Viborg HK har en stor national opbakning og spiller kampe i hele Danmark. Det giver os som virksomhed mulighed for at give vores samarbejdspartnere og medarbejdere landet over masser af underholdning, spænding og god stemning i hallen, når de på skift kan gøre brug af de billetter, som sponsoratet også indeholder.

Brøndum på bagen, det er sagen!

Viborg HK er Danmarks største håndbold brand og har gennem tiden vundet et hav af titler, inkl. 14 DM guld, tre Champions League mesterskaber, ti pokalsejre, tre EHF cup titler og en enkelt Cup Winners Cup. Det er derfor en klub, der, som Brøndum A/S, har høj kendskabsgrad og nyder national anerkendelse.

- Der findes ingen bedre måde at starte sæsonen i VIBOCOLD Arena, end at byde velkommen til en ny lokal sponsor. Brøndum A/S er en lokal virksomhed med national rækkevidde, hvilket passer rigtig godt med Viborg HK og vores brand. Vi vil kendes som byens hold, men ønsker også at nå ud til de mange fans og følgere vi har rundt i landet. Det kan vi i samarbejde med Brøndum A/S, siger Henrik Dahl, direktør i Viborg HK.

Alle nyheder