Haugsted bliver i Viborg HK

Det er med det største smil vi kan offentliggøre, at Line Haugsted bliver i Viborg HK frem til 2021.

Line, der kom til Viborg HK før sæsonen 2016/17 vil fortsat være at finde i den grønne trøje de næste mange sæsoner. En nyhed, som Henrik Dahl, direktør i Viborg HK er meget glad for at kunne melde ud.

"Vi er utroligt glade for, at vi har forlænget med Haugsted. Det er vigtigt, at vi kan holde på vores stjernespillere, og vi ser en stor fremtid i Haugsted. Vi vil tilbage til toppen af dansk håndbold, og til det har vi brug for spillere med Haugsteds kvaliteter.”

Også Line er glad for forlængelsen:

"Jeg synes jeg kan få indfriet mine sportslige mål. Viborg HK har et mål om at komme i toppen af dansk liga-håndbold, og et mål om at komme i toppen af Europæisk håndbold, hvilket jeg synes er mega fedt. Jeg har en god rolle på holdet, hvor alt stemmer over ens med hverdagen udenfor banen. Jeg har min familie tæt på og min kæreste, og det er vigtigt for mig."

Line Haugsted er sponsoreret af FREJA Transport & Logistics der også vil være at finde blandt klubbens samarbejdspartnere denne sæson. 

"Vi er rigtig glade over fortsat at kunne tiltrække støtte og opbakning i det omfang, der er tilfældet med FREJA Transport & Logistics A/S. Vi er sikre på det bl.a. skyldes de allerede opnåede resultater samt det fortsatte potentiale, der ligger i vort erhvervsnetværk. Vi glæder os til at kunne fortsætte det gode samarbejde med FREJA Transport & Logistics A/S", udtaler direktør Henrik Dahl, Viborg HK.

Haugsted spiller sæsonens første kamp i VIBOCOLD Arena på fredag, når pigerne møder FCM Håndbold. Kampen spilles kl. 17.00. Inden kampen er der hyldest af Rikke Skov, så vi opfordrer alle til at komme tidligt, så vi kan give Skov den hyldest hun fortjener.

Billetter til kampen kan køber HER