"Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang"

HTH Go ligaen skydes i gang, og første modstander på programmet er Ringkøbing Håndbold.

Allan Heine og pigerne har den seneste måned spillet træningskampe mod danske og internationale hold, så spændingen er stor frem mod første ligakamp. Sidste sæson havde Ringkøbing Håndbold held med at drille flere af topholdene, inkl. Viborg HK, som inden jul kun mistede et enkelt point. Netop Ringkøbing Håndbold var bødlen, der fratog de grønblusede den perfekte halvsæson.

Denne sæson er flere nye spillere kommet til domkirkebyen, hvor de under opstarten har vist flotte takter. Det er derfor også en spændt Anne Sofie Filtenborg, der inden weekendens kamp siger:

"Jeg glæder mig til endelig at komme rigtig igang på søndag efter alle træningskampene, hvor der er blevet prøvet forskellige ting af. Det bliver spændende at se, hvordan vi står, når vi spiller om point og i forhold til nogle af de andre ligahold."

Allan Heine har tidligere været træner i Ringkøbing Håndbold, og han glæder sig også til at komme i gang med sæsonen efter sommerpausen.

"Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med HTH Go Ligaen. Jeg tror det bliver en spændende sæson, hvor flere hold ligner mesterskabs-kandidater. Første udfordring er Ringkøbing, som vi ved kan drille alle hold. Det er derfor også spændende at se, hvordan de spiller denne sæson efter at have fået ny træner og flere nye spillere i truppen. Vi har haft en god opstart, hvor alle er kommet igang og har vist gode takter, så jeg er sikker på, at vi kan gøre god figur i Ringkøbing, og forhåbentligt komme hjem med to point," siger Allan forud for weekendens opgør.

Kampen mod Ringkøbing spilles i Green Sports Arena søndag d. 3. september kl. 19.00.

Viborg HK fanklub arrangerer bus til kampen. Se mere her

Fredag d. 8. september fylder vi VIBOCOLD Arena til sæsonens første hjemmekamp. Modstanderen er FCM Håndbold, der sidste sæson nuppede bronzemedaljerne for næsen af os. Der er derfor også dømt revanche når ulvene kommer til Viborg.

Kampen mod FCM spilles kl. 17.00.

I forbindelse med kampen vil der være velkomst af nye spiller, samt hyldest af Rikke Skov.

Vi håber på massiv opbakning.

Billetter kan købes her