Idrætsgymnasiet Viborg Katedralskole

Kunne du tænke dig at kombinere sport og uddannelse, så er Idrætsgymnasiet en oplagt mulighed for dig. På idrætsgymnasiet er du sikret en gymnasiel uddannelse på et højt fagligt niveau, et fantastisk fællesskab og supergode muligheder for at dyrke sport.

Med ca. 150 sportselever er Idrætsgymnasiet et af Danmarks største gymnasier målt på antal sportselever, og vi har stor erfaring med at skabe optimale muligheder for at kombinere sport og uddannelse. Vi har et tæt samarbejde med en række lokale klubber, såsom Viborg FF, Viborg HK, Viborg svømmeklub og FK Viborg. Idrætsgymnasiet er i øvrigt også Team Danmark uddannelsespartner. Som sportselev har du desuden gratis adgang til skolens nye træningscenter, ligesom skolen har et topmoderne idrætsfysiologisk testcenter med bl.a. mulighed for VO2-maxtest samt sprint- og hoppetests.

Læs mere om mulighederne for at kombinere din interesse for sport og gymnasiet HER:

Viborg Katedralskoles kollegium

Bor du ikke i Viborg, er Viborg Katedralskoles kollegium måske noget for dig. På kollegiet bor der 137 gymnasieelever samt fire fastboende lærere. De fire kollegielærere bor på kollegiet med deres familier, og er med til at skabe en tryg ramme om din hverdag. Der er fuld kost og logi på kollegiet og du har dit eget værelse. Du kan læse mere om kollegiet på ViborgKatedralskole.dk.

Hvis du eller din familie har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om Idrætsgymnasiet eller kollegiet, er du meget velkommen til at kontakte uddannelseschef Anders Høgenhaug Johnsen på 86620655 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..