HÅNDBOLD PÅ HALD EGE – MULIGHED FOR BÅDE EFTERSKOLE- OG HØJSKOLEOPHOLD.

På begge skoler tilbyder vi sammen med almene efterskole- og højskolefag ambitiøse sportslinjer – bla. en stærk og ambitiøs håndboldlinje i samarbejde med Viborg HK med bla. Ann Grete Nørgaard og Rikke Skov som undervisere.

På Håndboldlinjen bliver eleverne trænet af bla. Viborg HK’s egne trænere og ligaspillere, og vi har store forventninger til dit engagement og din lyst til at blive en endnu bedre håndboldspiller. Til gengæld kan du roligt have store forventninger til dit udbytte af opholdet.

Vi ser nemlig et ophold på håndboldlinjen som en proces, hvor du forsøger at drive dit håndboldspil så langt som muligt med det potentiale, du nu engang besidder. Vi målretter derfor undervisningen mod, at du får de redskaber, du har brug for i denne udvikling. På denne vis bliver det muligt for dig at videreføre dit håndboldspil på højst mulige niveau, når du forlader efterskolen eller højskolen.

Undervisningen sker gennem fysisk træning, rådgivning og individuel teknisk træning, bl.a. via videooptagelse. At dette lykkes, kræver naturligvis en sund indstilling til at træne, til at arbejde hårdt og en lyst til hele tiden at blive bedre. Herudover ser vi håndbold som en holdsport, hvor det at lære at arbejde i et fælleskab under pres, er en vigtig del af din individuelle udvikling som håndboldspiller.

Udover håndboldtræningen vil der være lektioner med fysiologi, teori, skadesforebyggelse, håndboldkultur, coaching mm.

Herudover er fysioterapeut Susanne Wilbek tilkyttet skolerne.

Det er muligt for dig at spille i Viborg HK eller andre klubber, mens du er elev på Hald Ege.

På både efter- og højskolen er der ligeledes en dannelsesrejse til Ghana inkluderet i prisen. Herudover et stærkt dannelsesprojekt, almene fag og et stort engagement i et forpligtende fællesskab.

Tjek de to skoler ud her:
www.hald-ege-efterskole.dk
www.hoejskolen.dk