Med en sejr på 28 - 24 sikrer Viborg HK sig forsat placeringen som nr 2 i den samlede danske kvindeliga. 

Cheftræner Jakob Vestergaard godkender indsatsen uden ligefrem at være fuld af roser til en trup, der ikke rammer topniveauet på noget tidspunkt men til trods for det tager to point med hjem fra Århus, hvilket cheftrænerne fremhæver som det vigtigste:

´Jeg hæfter mig først og fremmest ved, at vi tager herfra med en sejr og to point mere på kontoen – det er i bund og grund det, det handler om. Jeg noterer mig også, at vi med en jævn indsats trods alt vinder så sikkert, som vi gør.

Jeg bliver nødt til at fremhæve og anerkende Ida-Marie Dahl. Hun leverer simpelthen en pragtpræstation i dag – hun er enorm skarp defensiv og kæmper sig også til rigtig mange chancer i angrebet. Det var også dejligt at have Moa Högdahl med igen, og så har vi jo Laura Holm, der har 100% efter to kampe – 6 mål på 6 afslutninger - hvilket jo også er en dejlig statistik.

Skal jeg fremhæve et par arbejdspunkter, er det, at vi skal være mere aggressive i starten. Vi kommer simpelthen ikke hårdt nok fra start, og vi mangler både energi og bevægelighed, hvilket vi dog forholdsvis hurtigt i 1. halvleg får gjort noget ved. Anden halvleg bliver præget af for meget stress og for mange fejl, hvilket vi også skal arbejde på.

Det er første gang, vi skal præstere igen efter en forholdsvis hård tur til Frankrig, så det var også fint at få testet af, og vi spillede fornuftigt, selvom vi ikke ramte topniveau´.

 

Cheftrænerens roser til Ida-Marie Dahl tager hovedpersonen imod med glæde og vurderer også selv, at hendes indsats i dag er bedre, end den har været længe:

´Jeg synes selv, at jeg rammer et godt niveau i dag – især i forsvaret kunne jeg mærke, at jeg leverer. I angrebet blev der skabt virkelig god plads til mig, så jeg fik mulighed for at rykke mig fri og få nogle gode afslutninger, så det er igen en holdindsats, der i dag får mit spil til at fungere godt´, siger Dahl.

Ida-Marie Dahl blev kampens topscorer med 8 mål.

 

Næste gang Viborg HK spiller kamp er European League mod ungarske Vaci på udebane lørdag kl. 18.00. Kampen kan ses på TV3 sport

 

 

0
0
0
s2smodern