I morgen møder vi Odense Håndbold i Santander Cup kvartfinale på udebane.

Vi åbnede sæsonen med en sejr over Odense i Super Cup i en intens fight, og vi ser frem til endnu en hæsblæsende kamp mod Odense.

Vi skal spille op til vores bedste i den kamp for at have en chance for sejr, for Odense er en stærk trup med mange landsholdsspillere og meget rutine.

Odense er ligesom os ubesejret i ligaen, og de har ligeledes en sejr i bagagen over Team Esbjerg, og de har på alle måder spillet rigtig god med mange scoringer

Op til kampen har vi haft en snak med Kristina Jørgensen om, hvilke forventninger hun har til kampen:

´Det er jo mega fedt, vi står her i en kvartfinale til Final 4. Det har vi prøvet før. Vi håber selvfølgelig på, vi vinder, og vi forventer en tæt kamp. De har et sindssygt godt hold, og de er inde i et godt flow lige nu, så vi forventer en benhård kamp´.

 

Hvad kan i så tage med fra Super Cup kampen?

´Det vi gjorde godt i den kamp var at trykke dem på tempoet, og jeg synes, at vi fik presset tempoet til vores fordel. De har også mange at skifte ud med, mange dygtige spillere og hurtige fløje. Vi skal stå godt i forsvaret og ikke lave for mange tekniske fejl både i angrebet og kontrafasen.

 

Hvis vi kan minimere tekniske fejl, så tror jeg at vi kan trække os sejrsrigt tilbage´.

 

Jakob Vestergaard forudser også en hård kamp og ser ligeledes frem til opgøret

´Vi møder et af Danmarks bedst spillende hold pt. Sammen med HIH og Odense har vi jo lagt os i front. Der er ingen tvivl om, at når vi møder Danmarks- og pokalmestrene på udebane, er det en stor mundfuld.

 

Jeg synes, vi har fået en fremragende start på de ting, vi kan og hele tiden lagt nogle lag på. Det er de ting, vi skal finde frem.

 

Vi skal dække godt op og presse dem på kontra. Vi kunne se i Super Cup kampen i Vibocold Arena, at vi er gode til at presse dem på kontra og udfordre dem på det. Det er planen at gentage det´.

 

Hvem er Odense Håndbold?

´Vi skal op imod en mængde af nuværende og tidligere landsholdsspillere. De spillere, vi har haft mest fokus på, er de 2 danske landsholdsspillere Mie Højlund og Mia Rej, samt hollandske Dione Housheer, som har spillet rigtig fint. Men vi kan ikke kun koncentrere os om de 3, for det er en vifte af dygtige spillere på alle positioner. Vi kan ikke sige, at der er et sted, vi kan slække lidt for at styrke os et andet sted. Vi skal have alle forsvarsspillere til at præstere optimalt for at kunne lukke ned for en meget effektiv Odense kontra og et godt angrebsspil.

 

Det bliver forhåbentligt og forventeligt en kamp, hvor det bliver tæt, og en kamp, der kommer til at bølge, og vi vil se flere taktiske initiativer fra begge sider.

 

Det er med at få nogle erfaringer med, som vi kan udnytte i 2. halvleg, så vi kan komme i det Final 4, som har vist sig at være lidt svær at komme med i.

 

Vi har været rigtig tæt på de sidste 3 år, og nu skal det gerne være´, afslutter cheftræneren.

0
0
0
s2smodern