I aften tager vi til Horsens, og overfor os står hele 3 spillere fra sidste sæson: Majbritt Toft Hansen, Amalie Grøn og Laura Damgaard.

Efter 4 kampe har Horsens hentet 2 point, mens Viborg HK stadig er ubesejret, men selvom vi er kommet flyvende fra start, så skal der selvfølgelig stadig spilles op til vores bedste, og målet er at komme hjem med en sejr. Det vil Horsens og de tre tidligere VHK’ere dog gøre alt for at spolerer, fortæller Laura Damgaard:

´Vi vil gøre alt for at vinde – det vil vi selvfølgelig hver gang, men når man står overfor sit gamle hold, bliver der bare skruet ekstra op for energien.

Hvorvidt det betyder noget, at det er Viborg HK, hun og resten af Horsens truppen skal møde, og hvorvidt hun og de øvrige tidligere Viborg spillere bliver udfrittet når taktikken skal lægges op til kampen, fortæller hun:

´Det er altid lidt specielt, når man møder sit gamle hold første gang, for man kender jo alle på banen … og man kender dem netop både på og udenfor banen, så det er pludselig ens veninder, man står overfor.

 

Selvfølgelig snakker vi i truppen om VHK´s profiler, spillernes styrker og svagheder o.l. Vi har jo også lidt ´insider informationer´ fra vores tid i klubben, og det er klart, vi deler ud af de informationer. Men det gør Viborg HK jo også, og det er bare sådan spillet er. 

 

Det vil være den fedeste kamp at vinde. Tænker også pigerne fra Viborg komme til at gå all-in´,

afslutter Laura Damgaard med et stort smil.

 

 

Viborg HK møder HH Elite i Horsens onsdag kl. 20.30. Kampen kan ses på TV2 Sport

0
0
0
s2smodern