Team foto hvide troejer 2021

Kæmpesejr sender Viborg HK videre til kvartfinalerne

Efter en sejr på hele 47 – 14 over Vendsyssel Håndbold, er Viborg HK videre til kvartfinalerne i Pokalturneringen. Viborg HK var mere end overlegne i Frederikshavn, og da der efter 15 minutters spil stod 12 – 4 til Viborg, og vi står med en pauseføring på hele 17 mål skulle meget gå galt, hvis ikke sejren skulle med hjem til Viborg.

Efter kampen møder vi en yderst tilfreds cheftræner:

´Jeg er meget tilfreds. Vi spiller mega koncentrerede igennem hele kampen og formår virkelig at holde kadencen. Vi har mange spillerne, der gerne vil bidrage og gerne vil vise sig frem, og det resultere jo i en kæmpesejr, som vi kun kan være tilfredse med. Når vi kan holde niveauet igennem alle 60 minutter, og vi står med en bred, velspillende spillertrup, som bare kan skiftes ind, så trækker vi altså fra.

Tonje Enkerud lavede mange assist og var med til at skabe et virkelig godt flow i angrebet, vi dækker godt op og sikre, at Vendsyssel har rigtig svært ved at komme igennem, og alt i alt er jeg meget tilfreds - og så var det fedt at se, at mange af vores grønne fans valgte et bruge en aften med os i Frederikshavn´.

Lodtrækningen til kvartfinalerne finder sted den 30. august.