I dag skydes sæsonen 2021/2022 i gang og den nye trup samles for første gang.

Siden DM-sølvet kom i hus, er der sket flere udskiftninger. Vi har sagt farvel til kaptajn Carin Strömberg, der rykkede til den franske klub Nantes, farvel til Laura Damgaard, Amalie Grøn og Majbritt Toft Hansen, der er rykket til Horsens, og ligeledes er der sagt farvel til Marianne Haugsted, Pauline Bøgelund, Sanne Beck Hansen og Madeleine Östlund.

Truppen har til gengæld fået tilført nye, stærke kræfter, og i eftermiddag vil vi derfor se landsholdsprofilerne Lærke Nolsøe og Sara Hald trække i den grønne trøje, og det samme gør den norske playmaker Tonje Enkerud og den norske højre back Mathilde Rivas Toft samt streg Camilla Fangel.

Det nye hold er sat og cheftræner Jakob Vestergaard ser frem til sæsonens første træning med stor glæde:

´Det er altid spændende at åbne en ny sæson. Det er som første skoledag. Vi har jo mange nye spillere i år modsat sidste år, hvor truppen var næste uændret, så nu skal vi blande slikposen igen og se, hvad der er af gode sager. Jeg er selvfølgelig spændt på at se, hvordan spillerne har det, og hvordan deres fysik er. Vi har stadig nogle unge spillere, der lige har været til EM i Slovenien, så de er ikke med i dag, men ellers bliver alle mand samlet og jeg glæder mig til duften af harpiks og fornemmelsen af bolde i lufte´.

 

Den samlede trup består af:

#1 Emma Friberg, målvogter

#6 Moa Högdahl, højre back

#7 Stine Andersen, højre fjøl

#9 Mathilde Rivas Toft , højre back

#10 Kristina Jørgensen, venstre back

#11 Line Haugsted, venstre back

#12 Anna Kristensen, målvogter

#13 Laura Holm Andersen, venstre fløj

#14 Tonje Enkerud, playmaker

#19 Sara Hald, streg

#22 Lærke Nolsøe, højre fløj

#23 Thilde Frandsen, højre fløj

#25 Maria Fisker Stockholm, venstre fløj

#29 Camilla Fangel, streg

#31 Ida-Marie Dahl, streg

Jakob Vestergaard, cheftræner

Liss Kristensen, holdleder

0
0
0
s2smodern