Viborg HK oplever en stor efterspørgsel efter sæsonkort og allerede her - halvanden måned inden sæsonstart - fortæller direktør Jørgen Hansen således, at klubben allerede nu til fulde har indfriet forventningerne til såvel gentegning som salg af nye sæsonkort.

 

’Det er selvfølgelig virkelig glædeligt, at vi møder SÅ stor interesse fra hele byen, at vi allerede nu kan se, at der til næste sæson bliver godt fyldt med grønne håndboldfans i hallen. Det tyder jo på, at pigernes bedrifter smitter positiv af på den generelle opbakning. Desuden tror jeg, at vi er mange, der længtes efter fællesskabet og de store sportslige oplevelser - og det er jo lige præcis det, som man får ved at komme til tophåndbold: Oplevelser der giver spænding, begejstring og gode grin i hverdagen´.

 

Med et sæsonkort kommer der en lang række fordele fx personlig fast plads til alle hjemmekampe i sæsonen 2020/21 (også evt. pokal- og europæiske kampe), udebanetur med bus inkl. drikkevarer, kampoptakt i Wilbek Lounge og spisning før udvalgte kampe i Wilbek Lounge (egenbetaling), gratis invitation af gæster til udvalgte kampe og fri entre til alle grundspilskampene på udebane.

 

Der er stadig sæsonkort at få – køb dem her:

SÆSONKORT NY 2021/22 - Viborg HK Shop (vhk.dk)

0
0
0
s2smodern