Direktør for Viborg HK stopper

Alice Monberg, der siden 1. februar 2021, har været direktør for Viborg HK fratræder igen grundet for stort arbejdspres – en beslutning, der ikke har være let, forklarer hun:

´Jeg har nydt at være en del af Viborg HK - først i mit virke som bestyrelsesformand og siden som direktør. Jeg synes, at klubben har mange spændende visioner og arbejder målrettet på at indfri dem, og vi har været et godt match. Alligevel bliver jeg nødt til at overlade posten til en ny, for jeg har også andre professionelle forpligtelser, og jeg må erkende, at der ikke er muligt at være direktør for Viborg HK, medmindre man er 100% til stede stort set 24/7. Det kan jeg ikke levere, men jeg ønsker alt det bedste for klubben og takke for mange gode oplevelser´.

Bestyrelsen har bedt den tidligere direktør og bestyrelsesmedlem Jørgen Hansen overtage direktørposten, hvilket han har accepteret, og om denne løsning siger bestyrelsesformand Karsten Cronwald:

´Jeg vil først og fremmest gerne takke Alice Monberg for hendes tid i klubben. Hun har bidraget med flere gode tiltag og har været med til at styre klubben i den nye retning, hvor bl.a. den bæredygtige forretningsudvikling er i fokus. Vi havde i bestyrelsen selvfølgelig håbet på, at strukturen med Alice Monberg som direktør ville være længerevarende, men sådan blev det ikke, og vi er derfor også meget tilfredse med, at Jørgen Hansen har sagt ja til at indtræde som direktør igen´.

For yderligere information kontakt bestyrelsesformand Karsten Cronwald, 41101080 / direktør Jørgen Hansen, 26432148

Alle nyheder