Flere af de svenske spillere er testet positiv for Covid-19 efter landsholdssamlingen i Ukraine, og dermed er hele den svenske landsholdstrup sendt i karantæne. En af dem, der er testet positiv, er Viborg HK´s anfører Carin Strømberg.

 

´Carin er testet positiv og har få symptomer. Vi håber selvfølgelig, at hun kommer så godt og smertefrit igennem forløbet, som overhovedet muligt´,

siger cheftræner Jakob Vestergaard, der selvfølgelig er ærgerligt over, at han står uden en af sine vigtige bagspillere på lørdag, når Viborg HK skal møde Aarhus United.

 

Det er en meget ærgerlig Carin Strømberg, der nu må erkende, at hendes deltagelse i slutspilsopgøret på lørdag bliver som tilskuer fra stuen i stedet for medspiller på banen.

´Det er supertrist, at jeg ikke kommer med på lørdag.

Jeg har oplevet, at alle retningslinjer er blevet overholdt, og nu følger jeg de danske retningslinjer i forhold til isolering og test. Lige nu har jeg hovedpine og feber, og jeg håber bare, at jeg hurtigt bliver frisk igen. Samtidig er jeg glad for, at det er lykkes at samle et nyt svensk landshold, når vi i aften skal møde Ukraine på hjemmebane i kamp nr. 2 i VM-kvalifikationen´.

 

Carin Strømberg fik testsvaret inden, hun forlod landsholdssamlingen, og dermed er anden kontakt undgået – herunder også kontakt med den øvrige Viborg HK-trup.

0
0
0
s2smodern