7 bliver til 6

Traditionen tro sender Viborg HK en stor del af truppen afsted, når der indkaldes til landsholdssamlinger, og således befinder Kristina Jørgensen, Ida-Marie Dahl, Laura Damgaard, Anna Kristensen og Majbritt Toft sig lige nu i den danske lejr, mens Carin Strømberg er taget afsted med den svenske trup.

Tydeligt bliver det så også, at en af håndboldens helt store profiler, Line Haugsted, ikke er på listen. Det er det en naturlig forklaring på.

 

Tiltagende smerter kalder på en løsning nu

Line Haugsted har igennem længere tid haft problemer med skudhånden og specielt pegefingeren, og i forbindelse med den seneste landsholdssamling bliver hun i landsholdets regi gjort opmærksom på, at en injektion i fingeren kan være en mulighed for at afhjælpe de tiltagende smerter.

Efterfølgende har Viborg HK´s egen sundhedsstab med Morten Vanggaard i spidsen vurderet fordele og ulemper ved en injektion.

Line Haugsted har trukket et stort læs både i klub- og landsholdsregi, og hun er udover fingeren også udfordret på en tå og en skulder, der skal tages hensyn til. Ud fra en helhedsvurdering og naturligvis i samråd med Line, der oplever tiltagende smerter, er et forsøg med injektion nu ikke blot en mulighed men en nødvendighed.

Line Haugsted har grundet ovenstående ikke deltaget i træning efter kampen i torsdags, og med udsigt til injektion tirsdag i den kommende uge og derefter 4-5 dages obligatorisk restituering, håber Viborg HK, at Line Haugsted vil være på banen igen i starten af uge 16.