Scorede med brækket hånd - sådan har Moa det i dag

Torsdagens topopgør mod Odense i Vibocold Arena endte med sejr og glædesrus for Viborg HK´s grønne trup.

Der var meget på spil for begge hold, og der blev virkelig gået til stålet på alle positioner. Under en tackling på Odenses playmaker Mia Rej, mærker Moa Högdahl, at hånden slet ikke er, som den skal være. Smerterne er massive, og umiddelbart efter løber hun af banen for at få en pause. Men en elitehåndboldspiller midt i en slutspilskamp er meget svært at stoppe, og senere ser vi nordmanden (med den meget store smertetærskel) tilbage i aktion og hendes 4. mål sættes ind med den hånd, der på scanningsbillederne senere samme aften, viser sig at være brækket.

Med en kamppause frem til den 24. april, hvor Viborg HK skal møde puljens nr. 2., Aarhus United, håber cheftræner Jakob Vestergaard, at den norske venstrehånd er klar til de resterende slutspilskampe.

Moa Högdahl er selvfølgelig både ærgerlig og ked af det, og efter træningen lørdag, hvor hun må bruge det meste af tiden på cyklen, siger hun: 

´Ja jeg er trist. Som håndboldspiller er skader jo det, vi alle frygter, og lige nu sker alt det sjove. Slutspillet og de vigtigste kampe, som vi har trænet så hårdt for at være klar til, - dem vil da være med til, og jeg håber, at det kan lade sig gøre´.

Efter torsdagens sejr ligger Viborg HK lige nu nr. 1 i slutspilspuljen.