Formidabelt forsvarsspil resulterede i storsejr

Når første halvleg er gået, og man kun har sat 6 mål ind  …  så ved man godt, at det bliver 60 lange minutter. Det scenarie måtte Aarhus United stå model til i går, da de blev mødt af den grønne forsvarsmur og det effektive angrebsspil i Vibocold Arena, der resulterede i en storsejr på 30 - 15.

Der gik ikke mange minutter, før det ulige styrkeforhold blev tydeligt, og især Anna Kristensen imponerede med en redningsprocent på over 70% og kom desuden også på måltavlen. Æren for den præstation tildeler hun dog sine holdkammerater og siger efter kampen:

´De dækkede jo helt vanvittigt op, - især i første halvleg sætter de flotte parader på alle skud, så der er egentlig kun et par straffe, jeg vil kategorisere som 100% chancer. Sådan et forsvar gør det bare let for mig at stå på mål´.

Det er også i høj grad vores defensiv, som fremhæves af såvel cheftræner som en af kampens andre store profiler: Kristina Jørgensen, der sætter 9 mål ind og efter kampen siger:

´Alle mand leverer i dag. Vores forsvarsindsats betyder, at vi kan løbe med dem, og derfor trækker vi ret hurtigt fra – og så står Anna jo en virkelig god kamp, altså virkelig god, så det betyder også rigtig meget for os´.

SÅ ramte vi slutspillet

Efter en svag indsats i NFH i slutspillets første kamp, er det en tydelig lettet og tilfreds Jakob Vestergaard, der til spørgsmålet om, hvad der lykkes i dag, som ikke lykkedes på Falster siger:

´Vi dækker op i dag. Vi kommer med et helt andet udtryk og med en anden energi og vilje. Vi snakker sammen, og vi tackler og hjælper derfor også Anna til at stå en helt fantastisk kamp. Med indsatsen i dag fik vi for alvor spillet os ind i slutspillet.

Cheftræneren brugte hele paletten

En af de yngre spillere, Laura Holm, der netop er kommet på kontrakt med Viborg HK, fik også chancen, og den udnyttede hun og satte sit første mål ind i Bambusa ligaen og siger:

´Det var da SÅ fedt. Det giver blod på tanden, også når den fysiske træning er hård, og man bliver lidt utålmodig efter at præstere´.

I aftenens kamp gjorde en af truppens andre yngre profiler, Thilde Frandsen, sig igen bemærket med en rigtig god indsats, og hendes berettigelse på ligaholdet bliver bare tydeligere og tydeligere.

Desuden fik både Madeleine Österlund og Marianne Hausted spilletid og kvitterede begge mål, og målvogter Emma Friberg smuttede også lige ind og nappede et straffe, så alt i alt en bred, virkelig god indsats fra hele truppen.