Når man som Alice Monberg brænder for at forretningsudvikle og gøre gode ideer operationelle, er det lidt af et scoop for såvel Viborg HK som Alice Monberg, at hun nu forlader posten som bestyrelsesformand til fordel for rollen som direktør. Dermed overtager hun roret på en solid lokalforankret klub med et godt sportsligt og økonomisk fundament.

Det er da også med udbredt begejstring og engagement, at Alice Monberg beskriver det store potentiale, som hun ser og glæder sig til at folde endnu mere ud:

´Der venter SÅ mange spændende opgaver. Jeg overtager en forretning i positiv udvikling med gode værdier, og jeg ser endnu flere udviklingsmuligheder. Jeg har qua mit tidligere engagement i Dansk Supermarked haft et tæt samarbejde med Viborg HK og har igennem det seneste år også arbejdet mig godt ind i klubben som bestyrelsesformand. Jeg føler mig som en del af familien, og jeg glæder mig til at tage hul på endnu et kapitel i eventyret med Viborg HK´

 

 

Eventyret med Viborg HK

´Et eventyr´ - ja det er faktisk sådan Alice Monberg tænker om Viborg HK – både når hun kigger på de historiske vingesus med mesterskaber, pokaler og utallige beretninger om karriereudvikling, som klubben har dannet ramme for, og når hun kigger på de fremtidige sportslige og forretningsmæssige muligheder.

´Viborg HK har et moderne værdisæt, der taler lige ned i tidens aktuelle tendenser – og så er vi i høj grad handlingsorienterede. Når vi sætter mål, fører vi dem ud i livet, og således er erklæringen om, at vi vil være Verdens Grønneste Klub ikke bare noget, der står skrevet på siden ´om os´ på vores hjemmeside. Vi gør målet operationelt og indarbejder det i hele klubben. Vi kan mærke god lokal samarbejdslyst på området. Og vi arbejder også med bæredygtighed i form af nationale partnerskaber fx som partnerskabet med det plantebaserede fødevarebrand Naturli´. Ja, grønne lokale og nationale aktiviteter á la vores genbrugsbutik Grøn Fornuft og andre små som store grønne aftryk i hverdagen. Til næste sæson trækker truppen fx ikke blot i bæredygtige Bambusa strømper – spillerne hopper også i en sko lavet af det bæredygtige materiale bambus. Når vi sætter handling bag vores ambitioner, skabes der værdi – for os og for vores samarbejdspartnere´.

Netop partnerskaber er noget af det, som Alice Monberg kommer til at fokusere på, og første step er faktisk at få et endnu bedre lokalkendskab:

´Vi oplever en massiv støtte fra byens borgere og byens virksomheder. Det er en opbakning, som jeg er meget bevidst om, er fuldstændig afgørende for, at vi som klub kan udvikle os. Mit nationale netværk bruger jeg til at generere landsdækkende partnerskaber, og en af mine fokusområder bliver at arbejde mig tættere ind i lokalområdet, hvor jeg også ser mange muligheder for at udvide vores partnerskaber. I første omgang vil det helt konkret ske ved, at jeg vil invitere mig selv på kaffe hos såvel nuværende som potentielle samarbejdspartnere´.

Når Alice Monberg taler om ´partnerskaber´, er det helt i tråd med et af de FN Verdensmål, som Viborg HK har valgt at fokuserer på. Ideen er at skabe forretning sammen, der resulterer i værdi for alle involverede parter, og på den måde fremme fælles engagement og tillid.

Sender man en invitation til Alice Monberg indebærer det, at man inviterer en skarp kvinde indenfor forretningsudvikling og hvem ved … måske vil et besøg ende i et partnerskab, der skaber vækst og værdi for såvel den, der inviterer, som Viborg HK – og vores by.

 

For yderligere kommentarer kontakt Alice Moberg på 23658330

0
0
0
s2smodern