Kvartfinalens forbandelse

Man har lyst til at finde alle de bedste bandeord frem efter aftenens kamp, for hvor er det bittert at ryge ud af Santander Cup efter en umådeligt tæt kvartfinale. For tredje år i træk spiller vi uafgjort i den ordinære spilletid, og må derfor ud i forlænget spilletid. Og for tredje år i træk må vi sande, at heldet ikke tilsmiler os, når kampen skal afgøres. Vi taber hjemme med mindst mulig margin til HIH, 27-28.

Efter kampen var det forståeligt nok en træt og nedtrykt trup, der satte sig tilbage på banen for at strække ud efter 70 minutters intens kamp.

- Det er mega tungt. Det gør virkelig ondt i hjertet. Vi har virkelig lyst til at spille Final4, og nu er den del af drømmen knust. Så lige nu er det f…… hårdt, men vi har stadig ligaen, EHF Cup og slutspil, som vi skal gøre det godt i, så det er bare om at kigge fremad, fortæller Moa Högdahl stille efter kampen, som hele vejen igennem var en tæt affære. Begge hold skiftedes til at tage føringen, og på intet tidspunkt var der en fornemmelse af, at hverken Viborg HK eller HIH var ved at få overtaget.  

- Jeg føler egentligt, at vi hele vejen har troen på det. Jeg er i hvert fald tryg i tanken om, at det her tager vi til sidst. Det er i hvert fald den følelse, jeg havde inde på banen. Jeg ærgrer mig lidt over, at vi ikke formår at få lukket bedre af i vores midterforsvar tidligere i kampen. Det er først til sidst i den forlængede spilletid, at vi kommer ud og får sat nogle gode tacklinger. Det tog os for længe at ændre på. Det burde vi have fået styr på tidligere i kampen, og det er sådan noget, der kommer til at hjemsøge vores drømme i nat, fortæller Moa.

Mod slutningen af den ordinære spilletid var HIH i boldbesiddelse, men med kort tid igen kom bolden på Viborg HK-hænder, og med få sekunder tilbage af kampen er det netop Moa, der sætter sidste bold i mål og tvinger kampen i forlænget spilletid.

- Det er selvfølgelig fedt at kunne gøre sit job, men lige nu er jeg bare ked af det, fortæller Högdahl med stille stemme efter kampen, da hun bliver spurgt om, hvordan det føltes at score målet, der holdt liv i Final4 drømmen.

Naturligt nok er pigerne kede af kampens resultat, da drømmen var at spille sig i Final4. Den drøm brast i aften efter en tæt og yderst spændende kamp, som kunne være gået begge veje. Der er dog ikke meget tid at ærgre sig i, for allerede lørdag eftermiddag skal vi igen i kamp, når Vendsyssel Håndbold kommer til Viborg.

- Jeg tror vi må have en lille snak sammen og få set hinanden i øjnene. Der skal snakkes lidt om, hvad vi skal forbedre til næste kamp. Jeg synes vores attitude i dag var meget bedre end i kampen mod København. Vi havde en god fight i holdet i dag, men så er der stadig nogle ting sportsligt, der ikke helt klapper for os. Men vi har en god energi og attitude i dag, og det skal vi tage med os til på lørdag.