Det var ikke altid lige kønt, da pigerne til aften tog endnu to point til kontoen, men de to point pynter lige meget på kontoen, som ved alle andre kampe, og vi er fortsat ubesejret i Bambusa Kvindeligaen. 

Vi vinder hjemme med 30-27 over Aarhus United. 

- Det var lidt som frygtet. vi havde håbet at vinde, og der er ingen der kan tage de to gode point fra os nu, men der var jo en kan med urytmisk spil og uden flow, fortæller Jakob Vestergaard efter kampen og fortsætter: 

- Vi får egentligt en fin start, og kommer vel foran 4-1. Vi kæmper fint i anden halvleg og får gjort hinanden gode. Der finder vi også en god konstellation med Jørgensen, Haugsted og Kris, hvor de sættes i scene. Det var fint, og i løbet af kampen står jeg med en fin fornemmelse derude. Vi kæmper stenhårdt med tingene og fighter hele vejen igennem. Der bliver lavet fejl, og det er noget af det, vi skal kigge på efterfølgende. Nu har vi stået i en position, hvor vi er pressede, og det er god læring for os, og vi kan nu se, hvad der skal til i de situaitoner, hvor vi bliver presset. Det var lidt som frygtet, men resultatet er vi glade for. 

Også i truppen var der en fornemmelse af, at dagens sejr var en af dem, man havde slidt sig til. 

- Det var en kamp, hvor vi kæmpede for tingene. Spillet var måske ikke så kønt, men jeg synes, det er stærkt af os, at vi bliver ved og trækker fra til sidst. Det var en sjov kamp at spille, og jeg står med en følelese af, at vi gik til den i dag, siger Carin Strömberg, der dog også bemærker, at antallet af tekniske fejl sneg sig højere op end vanligt i dag.  

- Vi laver lidt for nemme fejl, som vi ikke plejer at lave. Normalt laver vi få tekniske fejl, og det var ikke helt tilfældet i dag. Det gør, at vi lidt forærer angreb til Aarhus United. Så har vi også problemer med ydersiden i vores forsvar, hvor vi normalt er gode til at lukke af, men i dag har lidt sværere ved det. Det er nok den store forskel fra vores tidligere kampe.

Kampen igennem var det Viborg HK der var i front, men mod midten af anden halvleg kom gæsterne op på siden af os, så der var helt lige. Det skyldtes ikke mindst, at vi havde svært ved at spille os igennem Aarhus' aggresive defensiv, der til tider lignede en 3-2-1 formation. 

- Grunden til, at de kommer op er, at vi har problemer med at score. Deres 5-1 forsvar volder os lidt problemer, og de er meget aggresive i defensiven. Det går nærmest hen og bliver en 3-2-1 formation, og der overvejer jeg, om vi skal løse det med 7 mod 6 spil. Dog synes jeg, vi laver alt for mange fejl til, at jeg tør spille 7 mod 6, og står egentligt også med en fornemmelse af, at finder vi først den rette kombination af spillere, så kan vi løse det, og det gør vi også til sidst. Vi får tonet og tunet vores spil rigtigt til sidst, men der er ting at arbejde med fremadrettet i forhold til vores defensiv og antallet af tekniske fejl, fortæller Jakob. 

Følelsen blandt spillerne var også, at der mod kampens slutning blev fundet et spil, der skabte overskud og dermed også overtag i opgøret. 

- Jeg synes vi kommer med god fysik i anden halvleg. Når de scorer kommer vi hurtigt igen, og får sat en scoring ind i den anden ende. Så er det også dejligt at se, hvordan vi bevarer roen og er kyniske til sidst. På det område har vi flytte os meget de seneste sæsoner, og vi kan holde vores favoritværdighed kampen igennem. Det er meget positivt, fortæller Carin og slutter af med en omgang ros til dagens publikum.  

- Opbakningen i dag var rigtig god, og det føltes som om der var mange flere i hallen, end de 400 tilskuere, der var. De lagde et godt pres på dommerne, og gjorde virkelig, at vi kunne mærke, at vi var på hjemmebane. 

0
0
0
s2smodern